DIGI Ježíšek přichází!
Autor: DIGI TV/satCentrum , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 27.11.2012
Společnost DIGI Czech Republic, s.r.o. připravila vánoční soutěž pro nové abonenty. DIGI TV naděluje dárky už teď. Staňte se novým zákazníkem placené satelitní televize DIGI TV v období 20. 11. – 31. 12. 2012 a vyhrajte některou ze skvělých vánočních cen! Můžete získat: 1x 3D LCD TV s 3D domácím kinem, 50x lyžařské brýle, 50x ochrannou helmu, 30x snowboard, 30x skiboby nebo instalační měsíc + jeden další měsíc zdarma!


Soutěžní podmínky a podrobnější informace naleznete zde, a na webových stránkách www.cz.digi.tv, nebo na zákaznické lince společnosti DIGI Czech Republic, s.r.o.

Losování vítězů hlavních cen se bude konat v sídle pořadatele na Holandské 854/1 v Brně, dne 11. ledna 2013, za účasti komise jmenované pořadatelem a notáře. Slosování vítězů hlavních cen je neveřejné. Účastník může vyhrát vždy jen jednu výherní cenu. V případě výhry jedné z hlavních cen, účastník neobdrží poskytování služby DIGI TV na kalendářní měsíc instalace a následující kalendářní měsíc. Vylosováni budou vítězové hlavních cen a 15 náhradníků.


Hlavními cenami v této soutěži jsou níže uvedené věcné ceny:

- skiboby (v soutěži 30 ks)
- lyžařská helma (v soutěži 50 ks)
- lyžařské brýle (v soutěži 50 ks)
- snowboard (v soutěži 30 ks)
- Televize LCD 3D FULL HD + domácí kino 3D (v soutěži 1 ks)


Placenou satelitní televizi DIGI TV je možné si objednat na zákaznickém servisu na čísle 800 900 868 (z pevné linky), 533 427 533 (z mobilu) nebo navštivte stránky www.cz.digi.tv.

Stále platí i nabídka: S duál nebo partner boxem 60 programů placené TV za 130 Kč (na 1 TV)!.


DIGI TV umožní sledování oblíbených filmů, dokumentů, zpravodajství, zábavných pořadů aj. bez ohledu na to, kde se abonent nachází. Satelitní služba je poskytována na celém území České republiky. DIGI TV vysílá prostřednictvím geostacionárních družic Intelsat 10-02 a Thor, umístěných na orbitální pozici 1° západně, zákazníci v ČR musí mít namontovanou satelitní přijímací anténu na místě s výhledem na jihozápad.

V polovině roku 2010 platforma DIGI TV zařadila do svého bohatého programového balíčku velmi atraktivní a diváky velmi ceněný sportovní kanál DIGI SPORT, který přináší divákům nejlepší fotbalovou ligu světa anglickou Premier League v přímém přenosu. Kompletní přehled programové nabídky DIGI TV najdete na stránce www.cz.digi.tv.


Připraveno ve spolupráci s DIGI Czech Republic, 27. 11. 2012

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/17950/digi-jezisek-prichazi/