Stáhněte si program nové stanice SMÍCHOV na první vysílací měsíc!
Autor: Redakce satCentrum/NOVA , e-mail: info@smichov.tv Přidané: 17.12.2012

Na stránce TV Program, kde server satCentrum pro vás připravuje programové přehledy satelitních a kabelových stanic najdete od dnešního dne i podrobné týdenní programové přehledy nové stanice "SMÍCHOV".


Nová komediální televizní stanice SMÍCHOV odstartuje v předvečer Štědrého dne – 23. prosince v 18:00 hod. Programem se zaměří na komediální filmy, seriály a sitcomy, nabídne také pravidelné animované pásmo pro děti. SMÍCHOV bude šířen prostřednictvím pozemních vysílačů MUX 4 a je určen k volnému šíření v satelitních platformách a v rámci kabelové a IPTV televize.

Skupina Nova, do které patří kromě hlavní Novy také filmová Nova Cinema, chlapský FANDA, sportovní Nova Sport, lifestylová MTV a široké portfolio online projektů v čele s videoportálem VOYO, tak spustí už v neděli svou celkově již šestou stanici.

Z konkrétních seriálových titulů SMÍCHOV uvede například sitcomy Krok za krokem, Ženatý se závazky, v české televizní premiéře pak sitcomy Mike a Molly nebo Zpátky do školy. Z filmů SMÍCHOV odvysílá třeba snímky Fotr je lotr, Lepší pozdě, nežli později, Láska a jiné pohromy, Addamsova rodina, Piti piti pa nebo série Policejní akademie a Bláznivá střela. Pro děti je pak připravené podvečerní pásmo animovaných pořadů nazvané Smíškové, které bude vysílat oblíbené dětské pořady jako například Tom a Jerry, Flintstoneovi, Méďa Béďa a další.

SMÍCHOV bude volně šířený v rámci pozemního vysílání multiplexu 4, určený je i pro volné šíření v satelitních platformách, kabelové a IPTV televizi. Informace jak SMÍCHOV naladit najdou diváci na webových stránkách SMICHOV.tv.


S využitím podkladů Marie Fianové, Oddělení PR a komunikace, připravila redakce satCentrum, 17. 12. 2012

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/18042/stahnete-si-program-nove-stanice-smichov-na-prvni-vysilaci-mesic/