Sparta na hřišti Chelsea v odvetě Evropské ligy na FANDOVI a VOYO
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 21.02.2013
Pražská Sparta musí odvrátit vyřazení z fotbalové Evropské ligy. V úvodním utkání jarní části prohrála na Letné s londýnskou Chelsea 0:1. Pokud chce pomýšlet na postup do osmifinále významné pohárové soutěže, má jedinou možnost – vyhrát ve čtvrteční odvetě na Stamford Bridge. Utkání začíná ve 21:05. Přímý přenos zápasu a studio s atraktivním hostem můžete jako obvykle sledovat na FANDOVI a VOYO už ve 20:50.


Sparťané mohou mít v duelu s loňským vítězem Ligy mistrů mírnou výhodu, protože jsou odpočatější. Jarní část Gambrinus ligy totiž pro ně ještě nezačala, zatímco nabitý program Chelsea pokračoval o víkendu opakovaným zápasem 4. kola FA Cupu. Na postup přes třetiligový Brentford se hodně nadřela a po bezbrankovém poločase rozhodla o hladké výhře 4:0 až ve druhém poločase.

Svěřenci Vítězslava Lavičky však musejí nejméně jednou skórovat, což se jim v domácím prostředí nepodařilo. Sparta se proti anglickým soupeřům střelecky neprosadila už bezmála 30 let a ani nová posila z Jablonce David Lafata bilanci nezměnil.

Postupující z tohoto duelu se v březnovém osmifinále utká s úspěšnějším z dvojice Ajax Amsterdam – Steaua Bukurešť. První zápas vyzněl pro Holanďany, kteří doma porazili rumunské protivníky 2:0.


Programová nabídka z Evropské ligy (čtvrtek 21. února):

FANDA + VOYO

20:50 Chelsea – Sparta Praha


NOVA Sport + VOYO

18:45 Olympique Lyon – Tottenham Hotspur
20:50 Liverpool – Zenit Petrohrad
23:20 Sestřihy Evropské ligy


Radim Mana, PR koordinátor FANDA a NOVA Sport

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/18365/sparta-na-hristi-chelsea-v-odvete-evropske-ligy-na-fandovi-a-voyo/