Vyšší úroveň zabezpečení karet Skylink Standard HD M7
Autor: M7 Group , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 26.02.2013

M7 Group dnes rozeslala partnerům Skylink upozornění, že nový typ dekódovacích karet Skylink Standard HD M7, uvedený na trh v lednu 2013, bude v nejbližší době funkční již výhradně v certifikovaných dekodérech Irdeto s označením Skylink READY.


Národní manažer podpory prodejní sítě, Jan Augusta, dnes, v úterý 26. 2. 2013, ve Sdělení partnerům Skylinku upozorňuje všechny prodejce satelitní techniky, že "nový typ dekódovacích karet Skylink Standard HD M7, uvedený na trh v lednu 2013, bude v nejbližší době funkční již výhradně v certifikovaných dekodérech Irdeto s označením Skylink READY."

Jak dále uvádí: "Přestože jsme na nezbytnost kompatibility satelitního přijímače a dekódovací karty
dlouhodobě upozorňovali, prodávali někteří prodejci karty Skylink v kompletech s přijímači, které neměly certifikovaný dekodér Irdeto. Uživatelé těchto přijímačů se na nás stále častěji obracejí se stížnostmi na funkčnost našich služeb. Protože se nejedná o problém na naší straně, nejsme jim bohužel schopni pomoci.

Ve spolupráci s firmou Irdeto jsme se proto rozhodli pro přechod na vyšší úroveň zabezpečení karet Skylink. Změna spočívá v tom, že karty Skylink Standard HD M7 budou dekódovat signál výhradně v licencovaných dekodérech Irdeto. K přechodu na vyšší stupeň zabezpečení dojde v nejbližších dnech.

Zákazníci jsou o nutnosti použít certifikovaný dekodér informováni na obalu karty. Prodejcům doporučujeme na tuto skutečnost zákazníky při prodeji karty upozornit. Vyhnou se tak případným reklamacím."



Zdroj: Jan Augusta, Národní manažer podpory prodejní sítě, redakce satCentrum, 26. 2. 2013

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/18395/vyssi-uroven-zabezpeceni-karet-skylink-standard-hd-m7/