Prima spustila novou podobu stránek iprima.cz
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 05.03.2013

FTV Prima spustila v pondělí 4. 3. 2013 novou podobu svých webových stránek www.iprima.cz. Změna vzhledu je ale jen jednou z novinek na oficiálních stránkách televizní skupiny FTV Prima.


Nový vizuálně atraktivní a přehledný design stránek zároveň umožňuje lépe redakčně pracovat s prostorem a obsahem na této tzv. superhomepage. Díky tomu zde diváci a čtenáři najdou nejen více autorských článků, exkluzivních fotografií a videí z natáčení televizních pořadů, rozhovorů se známými osobnostmi, ale také i soutěží o hodnotné ceny.

Na změnu superhomepage bude postupně navazovat i proměna podstránek všech hlavních programových pilířů televizí ze skupiny FTV Prima – například pořadů Cesty domů, Polívka na víně, Partička, Pekelná výzva, Vylomeniny a dalších. A také menších kanálů Prima COOL a Prima love.

Zásadní je i větší propojení se sociálními médii, což správce stránek, společnost Prima On-line, ukázal již při spuštění internetových stránek kanálu Prima ZOOM a též při startu novinky kanálu Prima COOL, pořadu Pekelná výzva.

„Věřím, že návštěvníci nový vzhled, funkcionalitu a také exkluzivní obsah stránek ocení. V roce 2012 se průměrná měsíční návštěvnost serveru iprima.cz zvýšila oproti roku 2011 z 628 000 reálných uživatelů na 811 000 reálných uživatelů a od spuštění nové podoby webu si mimo jiné slibujeme i udržení tohoto rostoucího trendu návštěvnosti,“ uvedl Daniel Grunt, ředitel Prima On-line.


Václav Mazánek, vedoucí PR oddělení

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/18430/prima-spustila-novou-podobu-stranek-iprima-cz/