Animal Planet v nabídce UPC ve vysokém rozlišení
Autor: UPC Česká republika , e-mail: upc@upc.cz Přidané: 15.03.2013
Svět zvířat prošpikovaný dravou snahou o přežití i dojemnými příběhy plnými emocí nyní představuje UPC Česká republika také ve vysokém rozlišení. Od 20. března 2013 zařazuje do nabídek digitální kabelové televize stanici Animal Planet HD. Ten nejkvalitnější program mapující všechna zákoutí zvířecí říše je připravován velkorysou optikou s náležitě poučeným komentářem.


Program Animal Planet HD je v českém jazyce, ve formátu 1080i a se zvukem v kvalitě 5.1 Dolby Digital. Díky unikátnímu zpracování zvuku a obrazu přibližuje život zvířat tak, jak se odehrává ve volné přírodě, i v domácnostech chovatelů. Program bude součástí nabídek Komfort, původních služeb Standard a Supreme a také balíčku s dokumentárními programy Darwin.

Diváci se mohou těšit na ojedinělý seriál Divocí tvorové s Dominikem Monaghanem. S tímto hercem a nadšeným milovníkem přírody se vydají do vzdálených koutů naší planety, kde pátral po nejnebezpečnějších a nejvzácnějších zástupcích říše zvířat. Hvězda filmů Ztraceni a Pán prstenů je už od dětství vášnivým obdivovatelem divokých zvířat, sám doma chová nepřeberné množství brouků, hadů a plazů. Pořad SOS živočišné říše zase odhalí každodenní práci organizace Wildlife Aid. Moderátor tohoto pořadu Simon Cowell si se svým týmem na nudu rozhodně stěžovat nemůže, protože se neustále setkávají se zvířaty v nouzi. Paličaté domácí kočky a jejich proměnu v příjemné společníky pak představí dokumentární seriál Má pekelná kočka.

UPC Česká republika bude od 20. března 2013 nabízet již dvacet televizních programů ve vysokém rozlišení: ČT1 HD, ČT 2 HD, ČT Sport HD, Nova HD, Prima Family HD, Barrandov HD, Nova Sport HD, Fanda HD, HD+, Spektrum HD, National Geographic HD, AXN HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD, History Channel HD, Hustler 3D HD, HBO HD a Filmbox HD. Většina těchto stanic je zařazena do základních programových nabídek.

UPC Česká republika, s.r.o. je největším českým poskytovatelem placených televizních služeb a širokopásmového vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1,34 milionu domácností v 370 lokalitách. Služby UPC využívá 1,2 milionu zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc.


Juraj Gerbery, Public Policy Manager

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/18494/animal-planet-v-nabidce-upc-ve-vysokem-rozliseni/