WAU - nová televízna stanica skupiny JOJ
Autor: TV JOJ , e-mail: info@joj.sk Přidané: 25.03.2013

Nová slovenská televízna stanica, ktorá posilní ponuku skupiny JOJ, vstúpi na televízny trh 15. apríla 2013 pod názvom WAU. Začne vysielať cez DVB-T, kablove televizie a satelit, takže ju hned od začiatku vysielania bude moct sledovat väčšina televizných divákov.


Základné informácie o programovej ponuke a zameraní stanice:

Divákom ponúkne atraktívny mix programov zameraných primárne na mladšiu cieľovú skupinu. Televízia WAU bude svoj program s claimom „po čom ženy túžia“ primárne cieliť na mladé, moderné a mestské ženy, na svoje si však prídu aj moderní muži.

Stanica WAU ponúkne hneď od svojho začiatku atraktívny program, ktorý budú tvoriť väčšinou premiéry a novinky doplnené o známe a obľúbené tituly, ktoré už diváci na Slovensku dôverne poznajú.

Program budú tvoriť rôzne žánre doku reality a reality šou, lifestylových magazínov, WAU prinesie na obrazovky relácie o bývaní, varení, nakupovaní, o svadbách, prípravách na rodičovstvo, o životnom štýle, chudnutí, o plastických operáciách a ďalších „ženských“ témach. Chýbať nebude denné spravodajstvo zo šoubiznisu.

Hneď od začiatku vysielania nebudú na WAU chýbať úplne nové pôvodné formáty, ale aj atraktívne seriály a filmy zamerané na mladšie ženské publikum.


TV JOJ, 25. 3. 2013

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/18542/wau-nova-televizna-stanica-skupiny-joj/