Regionalnitelevize.cz oslavuje první narozeniny, chystá nový seriál i soutěž
Autor: Regionální televize CZ , e-mail: info@regionalnitelevize.cz Přidané: 27.03.2013
Celoplošný televizní kanál Regionálnítelevize.cz, který se věnuje zpravodajství ze všech koutů České republiky, slaví první narozeniny. 1. dubna to totiž bude přesně rok, co zahájil vysílání ze satelitu Astra. V současné době však vysílá i v kabelových sítích včetně UPC, či v DVB-T.


U příležitosti prvních narozenin televize chystá několik akcí. “Připravujeme novou soutěž o hodnotné ceny zaměřenou, podobně jako vloni, na propagaci zajímavých turisticky atraktivních míst v českých regionech, a v sobotu 30. března od 9 hodin budeme našim divákům rozdávat skipasy na jarní lyžovačku na Velké Rači v Oščadnici,” informovala ředitelka televize Eva Stejskalová s tím, že zájemci o lyžování zdarma si musí pospíšit, protože množství skipasů bude omezené.

Od neděle 31. dubna navíc zařadí televize nový unikátní šestidílný seriál O rybách z produkce studia Mistral TV, který osloví zejména milovníky přírody a rybářství. “Seriál mapuje činnost vybraných rybářských svazů a rybích farem v oblasti chovu a lovu ryb v Ústeckém kraji a jeho cílem je poukázat na fakt, že nejenom v jižních Čechách má rybářství u nás tradici,” informovala Magdalena Jenčíková z produkčního studia. Premiérově budou jednotlivé díly vysílány vždy v neděli ve 20:40 hod.

Vysílání programu Regionálnítelevize.cz, který sdružuje regionální zpravodajství a publicistiku z obcí, města krajů ČR, bylo spuštěno 1. dubna 2012 ve 13 hodin a od té doby program expandoval do dalších sítí. Nyní jej naladí nejen diváci se satelitním příjmem, ale také zákazníci kabelových operátorů a v některých regionech také příjemci digitálního pozemního vysílání.

Najdete ji také na YouTube live - http://youtu.be/4rqbwnkdEi8. Může ji sledovat více než 12 milionů diváků v ČR a SR.

Nalaďte si české regiony na satelitním programu regionalnitelevize.cz. Vysíláme na satelitu Astra 3B na frekvenci 12 168 MHz, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování žádné (FTA).


Ing. Eva Stejskalová, jednatel, Regionální televize CZ

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/18548/regionalnitelevize-cz-oslavuje-prvni-narozeniny-chysta-novy-serial-i-soutez/