Topfun Media spouští balíček sportovních TV kanálů pod názvem Topfun Sport
Autor: Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 29.03.2013
Společnost Topfun Media a.s. ohlásila na 29.3.2013 spuštění balíčku sportovních TV kanálů pod názvem Topfun Sport. Součástí tohoto balíčku jsou sportovní kanály Eurosport, Eurosport 2, Slovak Sport, Auto Motor a Sport, Golf Channel a Sport 5. Balíček je primárně přístupný na chytrých telefonech a tabletech s operačními systémy Android, iOS a Windows Phone.


Jako bonus získají předplatitelé možnost sledovat kanály Auto Motor a Sport, Golf Channel a Sport 5 také ve svých Smart TV a na webových stránkách www.topfun.tv. Topfun Sport je možné sledovat pouze na území České republiky a Slovenska a cena tohoto balíčku je stanovena na 99,-Kč pro předplatitele v České republice a 4€ pro předplatitele na Slovensku.

„Postupně se budeme snažit vyjednat podmínky s jednotlivými programery, aby byl kompletní Topfun Sport zpřístupněn na všech platformách, které Topfun k distribuci svých služeb využívá. Našim cílem je i tento balíček rozšířit o další sportovní TV kanály“, prozradil Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Radek Přikryl a ujistil zákazníky, že Topfun Sport není zdaleka poslední novinka, kterou v rámci svých služeb Topfun chystá.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15. 6. 2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství s 9 IPTV partnery, mezi něž patří například společnosti Orange, Slovak Telekom, SmartComp a další. Též spolupracuje s webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii.

Svůj obsah nyní dodává na Topfun 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a na Smart TV značek Samsung, LG, Philips, Panasonic, Sony, Gogen a Hyundai . Dále také na přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Humax a další.


Za společnost Topfun Media, Radek Prikryl – člen představenstva

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/18564/topfun-media-spousti-balicek-sportovnich-tv-kanalu-pod-nazvem-topfun-sport/