Dnes proběhlo odpojení HD programů od systému CryptoWorks
Autor: M7 Group S.A. , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 02.04.2013
Provozovatel česko-slovenských satelitních platforem Skylink a CS Link, společnost M7 Group, dnes, 2. 4. 2013 odpojila 5 HD programů z balíčku Digital – ČT 1 HD, ČT sport HD, Prima Family HD, Nova HD a Markíza HD. Tyto programy tak zůstávají nadále dostupné již pouze zákazníkům Skylinku a CS Linku na kartách Irdeto / ICE.


Odpojení HD programů je dalším dlouhodobě plánovaným krokem v procesu útlumu systému podmíněného přístupu CryptoWorks. Technická podpora CryptoWorksu byla rozhodnutím jeho dodavatele - společnosti Irdeto - na konci roku 2012 ukončena.

Majitelům dekódovacích karet CryptoWorks doporučujeme vyměnit co nejdříve svou původní kartu CryptoWorks za novou kartu Skylink Výměna M7.

Kartu Skylink Výměna M7, v ceně 349 Kč vč. DPH, je možno zakoupit v prodejnách satelitní techniky nebo objednat na dobírku v Zákaznické zóně webu www.skylink.cz (poštovné hradí Skylink). Další možností je objednání některého ze základních balíčků z nabídky Skylink na 6 nebo 12 měsíců. Majitelům karet CryptoWorks v tomto případě zašleme kartu Skylink Výměna M7 zcela zdarma.

Typ dekódovací karty lze poznat podle jejího sériového čísla. Karty CryptoWorks mají sériové číslo čtrnáctimístné, zatímco karty Irdeto / ICE mají sériové číslo jedenáctimístné. Sériové číslo je umístěno na dekódovací kartě pod čárovým kódem.


Redakce satCentrum a M7 Group S.A., 2. 4. 2013

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/18582/dnes-probehlo-odpojeni-hd-programu-od-systemu-cryptoworks/