Redaktori RTVS ocenení za kvalitnú novinársku tvorbu
Autor: RTVS , e-mail: info@rtvs.sk Přidané: 24.04.2013

Rozhlasoví a televízni redaktori RTVS dnes na odovzdávaní Výročných cien Literárneho fondu v Zichyho paláci v Bratislave získali niekoľko ocenení za kvalitnú novinársku tvorbu v roku 2012. Do súťaže bolo prihlásených 200 súťažných príspevkov od 108 autorov.


Výročnú cenu Literárneho fondu za novinársku tvorbu za rok 2012 v kategórii publicistika získali za RTVS Hana Michalčíková za príspevok Prof. Patrik Pašš odvysielaný v relácii Mozaika Rádia Regina a Katarína Začková za príspevok Unikátnosť v zajatí zisku v relácii Reportéri.

Prémie Literárneho fondu za novinársku tvorbu za rok 2012 si odniesli v kategórii publicistika rozhlasoví redaktori Michal Herceg (Rádio Slovensko a Rádio Regina), Ľubica Drutarovská (Rádio Regina Košice), Ladislav Polák (Rádio Patria), Marcela Čížová a Miroslav Debnár (Rádio Regina Banská Bystrica), Veronika Vaňková (Rádio Devín) a Michal Čabák (Rádio Slovensko).

Prémiu Literárneho fondu za novinársku tvorbu 2012 v televíznej publicistike získal za RTVS Ivan Brada. V kategórii spravodajstvo získali prémiu za rozhlasové príspevky Linda Nagyová a Lucia Virostková a za televíziu Ivana Ratkovská.


Mgr. Richard Šümeghy, Hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/18712/redaktori-rtvs-oceneni-za-kvalitnu-novinarsku-tvorbu/