Slovensko ožije hokejom s RTVS
Autor: RTVS , e-mail: info@rtvs.sk Přidané: 04.05.2013

Včera odštartovala najočakávanejšia hokejová udalosť roka - Majstrovstvá sveta v hokeji 2013. Okrem exkluzívnych priamych prenosov všetkých hokejových zápasov v HD na obrazovkách Jednotky a Dvojky prinesie RTVS živé vysielanie všetkých slovenských zápasov z éteru Rádia Slovensko.


Tohtoročnou novinkou je, že si bude môcť cestujúca verejnosť v Bratislave vypočuť zápasy našich reprezentantov aj na najfrekventovanejších zastávkach MHD.

Konkrétne zastávky: Bajkalská, Zimný štadión, Trnavské mýto, Račianske mýto, Kollárovo námestie, Šafárikovo námestie, Zochova, SAV, Hlavná stanica, Predstaničné námestie, Hodžovo námestie, Mlynské nivy, Nemocnica Kramáre, Nemocnica Ružinov, Nový most, Aupark, OC Galéria Lamač, Malá scéna, Molecova, Kamenné námestie, Botanická záhrada.

Na zastávkach sa bude naživo vysielať každý zápas slovenskej reprezentácie zo šampionátu. Priame prenosy budú zabezpečené prostredníctvom vysielačov RadioPoint-u (pravidelné rádiové vysielanie na zastávkach MHD v hlavnom meste Slovenska- Bratislave). Živé vysielanie bude exkluzívne prenášané z vysielania Rádia Slovensko.


Tak isto RTVS zabezpečila vysielanie hokejových zápasov pre najznámejšie autokino v hlavnom meste, a to na Zlatých pieskoch. Hokej sa tak dostane ešte bližšie k športovým priaznivcom vďaka RTVS.

Novinkou bude špeciálna webová lokalita hokej.rtvs.sk, kde bude možné sledovať hokejové zápasy naživo v HD. Fanúšikovia tu nájdu aj množstvo zaujímavostí, zostrihy, rozhovory s hráčmi a aktuálnu tabuľku výsledkov.

Všetkým športovým priaznivcom prajeme príjemné sledovanie hokejových okamihov.


Mgr. Richard Šümeghy, Hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/18764/slovensko-ozije-hokejom-s-rtvs/