Finále Champions League ve 3D zprostředkuje UPC Direct
Autor: Advanced Television/UPC DTH , e-mail: press@upcdth.lu Přidané: 13.05.2013
UPC DTH, přední poskytovatel satelitní televize ve střední a východní Evropě, potvrdil, že UPC Direct odvysílá ve spolupráci se společností Sport 1 letošní finále Ligy mistrů ve špičkové HD kvalitě a ve 3D. Dnešní vydání Advanced Television uvádí, že tato událost bude dostupná pro abonenty v Maďarsku.


V sobotu 25. května bude UPC Direct vysílat přenos finále Ligy mistrů ve 3D pro každého abonenta v Maďarsku, který má přístup k 3D televizoru a satelitní HD přijímač se základním předplatným UPC Direct.

"Jsme rádi, že díky partnerství se sportovní stanicí Sport 1 poskytneme nejvyšší kvalitu pro sledování finále Ligy mistrů a přineseme našim divákům jedinečný zážitek tím, že akce na Wembley Stadium uvidí ve 3D", říká Zoltán Pinkola, ředitel marketingu a prodeje UPC DTH S.à.rl v Maďarsku.

"Odvysílání 3D finále prestižního evropského fotbalového turnaje korunuje vysílání společnosti Sport 1, která poskytuje Sport1 HD ve vynikající kvalitě našim sportovním nadšencům. Rok 2013 je ve znamení dalšího růstu balíčků s HD programy v platformě UPC Direct, a v něm poprvé přichází Sport1 HD s unikátním nádherným zážitkem ze sledování utkání ve 3D."


S využitím zdroje: Advanced Television, 13. 5. 2013, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/18800/finale-champions-league-ve-3d-zprostredkuje-upc-direct/