Konec karet CryptoWorks se blíží - Skylink zasílá kartu Výměna M7 zákazníkům na dobírku
Autor: M7 Group/Skylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 16.05.2013
V zájmu urychlení procesu výměny starých karet CryptoWorks odeslal Skylink vybranému segmentu svých zákazníků dopis (vložený do zvláštního čísla magazínu Skylink), ve kterém je informuje o odeslání karty Výměna M7 na dobírku. Cena karty je 349 Kč. Dopis obdrží 20 tis. zákazníků.


Distribuce karet Výměna M7 bude probíhat od 20. 5. 2013. Na nové karty si již budou moci zákazníci objednat některou z placených služeb. Rozšíří tak základnu potenciálních předplatitelů, kteří si budou moci objednat některý z placených balíčků.

Pokud se nová karta zaregistruje do 30. 6. 2013, získá zákazník navíc jako bonus balíček Mini na 2 měsíce ZDARMA. Standardní cena balíčku Mini je 179 Kč měsíčně.

Zároveň je možné u svého prodejce zakoupit nový satelitní přijímač a vyměnit tak i svůj starý SD přijímače za nový HD přijímač.


V případě, že si oslovený zákazník nebude přát zaslání karty, informuje o této skutečnosti Skylink prostřednictvím formuláře "Výměna karty" na webových stránkách www.skylink.cz v sekci "Kontakty". Využít může také Zákaznickou linku Skylinku na tlf.: 595 694 310.

Důvodem omezování programové nabídky na kartách CryptoWorks je obměna zastaralého kódovacího systému CryptoWorks, pro který skončila technická podpora ze strany jeho dodavatele, společnosti Irdeto.




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/18825/konec-karet-cryptoworks-se-blizi-skylink-zasila-kartu-vymena-m7-zakaznikum-na-dobirku/