Galaxie sport vysílá 4 roky !
Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 30.03.2006
Český sportovní program Galaxie sport oslaví v sobotu 1. dubna 4. výročí od zahájení vysílání. Už čtyři roky Vám tento jedinečný sportovní kanál přináší atraktivní výběr z nejkvalitnějších světových sportů. Galaxie sport se snaží divákům každý rok přinášet stále více přímých přenosů a nových pořadů.

Poslední čtvrtý rok vysílání opět zaznamenal několik vysílacích rekordů. Galaxie sport odvysílala celkem 1135 hodin přímých přenosů, tedy o celých 25% více než v roce předcházejícím. V tomto trendu bude Galaxie sport pokračovat i v pátém roce své existence. A začínáme hned v dubnu! Jako dárek ke 4. výročí navyšujeme už v dubnu množství přenosů u divácky nejpopulárnější fotbalové soutěže Premier League. V dubnu odvysíláme navíc 8 přímých přenosů - celkový počet přenosů Premier League se tak letos zastaví na 76 odvysílaných utkáních. V následující sezóně 2006-2007 zvýšíme počet přímých přenosů z Premier League na rekordních 102 přenosů!

Nejpopulárnější hokejová soutěž světa NHL se zvýšení počtu přenosů letos už dočkala a ročně tak Galaxie sport vysílá téměř 140 přenosů, což v historii českého televizního hokejového vysílání nemá obdoby. Divácky stále více sledovaná zámořská basketbalová NBA byla ve vysílání Galaxie sport zatím opomíjena a počtem přenosů i podílem na vysílacím čase zdaleka nedosahovala takového množství přenosů jako NHL nebo Premier League. Dalším dárkem divákům Galaxie sport je tedy navýšení počtu přenosů i z této populární basketbalové soutěže. V dubnu odvysíláme navíc 6 přímých přenosů základní části a počet přenosů z letošní Playoff NBA zvyšujeme také o 6 utkání na rovných 20 přenosů a kompletní finálovou sérii. Od sezóny 2006-2007 bude navíc počet přenosů z NBA téměř zdvojnásoben!

Galaxie sport nezapomíná ani na další sportovní fanoušky. Tenisoví nadšenci určitě zaznamenali rozšíření vysílání prestižní turnajů ATP Masters na kompletní sérii včetně závěrečného turnaje mistrů. V květnu už tradičně připravujeme přímé přenosy tenisového turnaje WTA Prague Open s účastí legendární Martiny Navrátilové.

Úplnou novinkou ve vysílání Galaxie sport je vysílání přímých přenosů z golfových turnajů. V červenci začneme slavným turnajem British Open, potom budou následovat turnaje Deutsche Bank Championship, Scandinavian Masters a v září další slavný turnaj Ryder Cup.

Tradičně pestrá je nabídka motoristických pořadů - v dubnu odstartuje již počtvrté na Galaxii sport seriál přímých přenosů ze světové Grand Prix ploché dráhy. Letošní žhavou novinkou je vysílání přímých přenosů kvalifikací Formule 1, navíc mají diváci Galaxie sport možnost každou neděli večer shlédnout záznam závodu Velké ceny F1. Dále pro své diváky Galaxie sport chystá přímé přenosy a záznamy z dalších významných motoristických podniků: DTM, Formule 3000 , Formule BMW, Škoda Octavia Cup, Evropský pohár trucků, a další.

Galaxie sport nezapomene na své diváky ani během letních měsíců - v období fotbalové a hokejové přestávky. Připravujeme celou řadu přímých přenosů a záznamů z dalších sportů např. kompletní evropský šampionát beachvolejblu - Nestea European Championship Tour, atraktivní seriál závodů leteckých akrobatů RedBull Air Race World Series, motokrosové freestyle exhibice RedBull Xfighters.

V uplynulých čtyřech letech vysílání nabídla Galaxie sport ve svém programu sportovním divákům téměř 2 000 přímých přenosů a jejich počet se bude nadále zvyšovat. V současné době přijímá program Galaxie sport již více než 780 tisíc domácností v ČR a na Slovensku, tedy 99% předplatitelů vyššího typu programové nabídky kabelových televizí.

Galaxie sport děkuje za přízeň všem divákům a věří, že v dalším roce vysílání připraví sportovním nadšencům mnoho dalších skvělých zážitků.

Hradec Králové 30. března 2006PR, Galaxie sport, s.r.o


Ještě připomeneme, že ze satelitu Galaxii sport naladíme na dvou orbitálních pozicích:

- v paketu UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,304 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PIDy 101, A-PID 111 v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního paketu Rodina.

- v paketu Czechlink na satelitu Astra 3A, 23,5 st. východně na tr. 12,525 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR i SR je možnost uzavřít abonenci pro individuální příjemce na jeden rok za cenu 1.190,- Kč, nebo na půl roku za 650,- Kč.

Od 1.11.2003 přešla veškerá agenda uživatelů individuálního příjmu Galaxie sport do správy společnosti Trade and Technology, a.s. Ostrava. Tato firma nyní eviduje jak nové, tak stávající klienty přijímající prostřednictvím karty Czech Link program Galaxie sport, termíny aktivace dekódovacích karet a jejich prodlužování nebo deaktivování.

Úplné týdenní programové přehledy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/1891/galaxie-sport-vysila-4-roky/