ICQ 8 je dostupné i českým uživatelům
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 22.06.2013
Služba ICQ 8, která patří do portfolia CET 21, je k dispozici uživatelům zdarma i v české verzi. ICQ 8 přináší novinky usnadňující komunikaci z jakéhokoli osobního počítače i mobilního telefonu. Kromě chatování prostřednictvím zpráv mohou uživatelé využívat i HD videohovory, videochaty a propojení se sociálními sítěmi.


ICQ 8 rozšiřuje možnosti komunikace mezi uživateli a službu doplňuje o několik novinek, které usnadňují její využívání. Mezi ty patří videohovory v HD rozlišení zdarma, volání na mobilní telefony i pevné linky po celém světě za zvýhodněné tarify a propojení s účtem na Facebooku i službou Google Talk, které umožňuje komunikaci přes sociální sítě bez nutnosti přihlášení na web konkrétní sítě. ICQ 8 je k dispozici zdarma ke stažení na http://icq.nova.cz/.

„ICQ 8 je důkazem toho, že se tento produkt neustále vyvíjí a reaguje na potřeby uživatelů. Nová verze jim přináší lepší ovladatelnost a pestré možnosti komunikace,“ říká Pavel Krbec, ředitel sekce nových médií skupiny NOVA. „Díky službě ICQ mají uživatelé kontinuální přístup k aktuálnímu zpravodajství a zajímavým článkům z našich magazínů. Toto propojení se nám osvědčilo v předchozí verzi ICQ a proto jsme se snažili tuto výhodu uživatelům ICQ ponechat,“ dodává Pavel Krbec.

Služba ICQ 8 je dostupná nejen na počítačích, ale i v mobilních telefonech a tabletech s podporou operačních systémů Android, iOS, Windows Phone, Blackberry, Symbian, Windows Mobile či prostřednictvím Javy v mobilních telefonech. Mobilní verze umožňuje svým uživatelům všechny možnosti desktopové verze, včetně videohovorů zdarma a spojení se sociálními sítěmi.

Do rodiny online projektů skupiny Nova patří portály Nova.cz a TN.cz a dále žánrové magazíny Doma.cz, Krasna.cz a Prásk.tv, weby televizních stanic SMÍCHOV.tv, FANDA.tv a TELKA.cz nebo jednotlivé mikrostránky pořadů TV Nova. Součástí portfolia je i videoportál VOYO a služba Blog.cz.


Jan Strouhal, Corporate PR manager

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/18999/icq-8-je-dostupne-i-ceskym-uzivatelum/