Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 22:40:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Magio pláž opäť zaplavená - dobrou náladou, dovolenkovou atmosférou a bohatým sprievodným programom

  Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@st.sk Přidané: 28.06.2013


Magio pláž sa vracia už po siedmykrát na Tyršovo nábrežie v Bratislave. Projekt realizovaný v rámci spolupráce spoločnosti Slovak Telekom a Magistrátu Hlavného mesta SR Bratislavy. Pravý breh Dunaja tento raz zaplaví skvelá nálada, dovolenková atmosféra a bohatý sprievodný program, ktorý na návštevníkov čaká od 29. júna až do 15. septembra.


V sobotu 29. júna začína populárna Magio pláž v Bratislave svoju siedmu letnú sezónu. A to aj napriek tomu, že ešte pred tromi týždňami bolo Tyršovo nábrežie zatopené vodou z Dunaja. Organizátorom projektu – spoločnosti Slovak Telekom a Magistrátu Hlavného mesta SR Bratislavy, sa v rekordne krátkom čase podarilo celý areál obnoviť, vďaka čomu možno už prvý prázdninový víkend tráviť na pláži s nefalšovanou prímorskou atmosférou. Tú si po prvýkrát užijú aj obyvatelia a návštevníci metropoly východného Slovenska Košíc.

„Aj keď nám počasie dalo tento rok poriadne zabrať a kvôli nedávnym povodniam sme museli pláž takmer postaviť nanovo, a to vrátene kompletnej výmeny pieskovej časti, teším sa, že ju môžeme predstaviť návštevníkom. Dúfam, že sme si nepriaznivé počasie vyčerpali a do konca trvania pláže bude už len teplo a krásne. Verím, že od soboty nová architektúra, rozšírené športové zóny a bohatý program prilákajú do areálu Magio pláže tisícky návštevníkov tak ako po minulé roky,“ uviedol Dušan Švalek, výkonný riaditeľ mass market segmentu, Slovak Telekom.

Pútavou novinkou tohtoročnej bratislavskej Magio pláže je vodná lagúna s vodopádom a exoticky pôsobiaca tropická sprcha. Samotná výstavba sa výrazne sústredila na použitie ušľachtilých materiálov, akým je napríklad drevo zo sibírskeho smrekovca, čím pláž dostala nový ekologický rozmer. Na jej prípravu sa použilo 2 000 ton piesku, čo predstavuje približne 75 nákladných áut. Na vodnú lagúnu s vodopádom sa spotrebovalo viac ako 50 kubíkov vody.


„Som veľmi rád, že sa napriek záplavám a problémom s počasím, podarilo aj v tomto roku otvoriť obľúbenú Magio pláž. Aj vďaka maximálnemu úsiliu sa Tyršovo nábrežie opäť stane neodmysliteľnou súčasťou letnej sezóny a verím, že tradičná Magio pláž bude znova miestom príjemných stretnutí Bratislavčanov i návštevníkov hlavného mesta všetkých vekových kategórií,“ uviedol Milan Ftáčnik, primátor hlavného mesta SR Bratislavy.

Areál už tradične ponúka viaceré tematické zóny, vhodné na rôzne formy aktívneho i pasívneho oddychu. Pre nadšencov plážových športov sú pripravené dve ihriská na plážový volejbal a jedno multifunkčné pieskové ihrisko, vhodné predovšetkým na plážový futbal. Ani tento rok nebude chýbať stolný tenis, bedminton, minifutbal, petang a šípky. Samozrejmou súčasťou pláže je i požičovňa športového náradia. Počas celého leta budú na Magio pláži prebiehať pravidelné cvičenia. Tento rok sa môžu návštevníci okrem obľúbenej zumby a jogy tešiť i na menej tradičné formy cvičenia, akými sú body cross, tabata, bokwa či ABS. Pre návštevníkov, ktorí uprednostňujú pokojný relax, je pripravených až 200 plážových lehátok a pohodlné sedenie pri dobrej knihe z plážovej knižnice.

Magio pláž je ideálnym miesto pre rodiny s malými deťmi. Mamičky a ich ratolesti sa môžu tešiť na najväčšie bratislavské pieskovisko, detské ihrisko, čítanie pre deti, tvorivé dielne plné nápadov a Medzinárodný deň šmolkov.

Magio bar má pripravenú širokú ponuku nápojov a občerstvenia, priaznivci zdravej výživy určite ocenia aj stánok s bio produktmi – čerstvým sezónnym ovocím od domácich pestovateľov. Ponuku rozšíri detský bufet a možnosť zorganizovať detskú narodeninovú party priamo na pláži.

Počas celého leta je pripravený zaujímavý a bohatý sprievodný program. I tento rok sa vracia obľúbený Bažant kinematograf s pestrou ponukou filmov domácej i zahraničnej produkcie. Magio pláž ďalej ponúkne kulinárske a cestovateľské večery, hudobné a tanečné akcie, konverzácie v angličtine, tematické workshopy, a organizované športové podujatia.

Celý plážový komplex je pokrytý bezplatným internetovým Wi-Fi signálom a ideálne poslúži aj na neformálne pracovné a obchodné stretnutia. Technologická zóna predstaví novinky z oblasti mobilnej komunikácie, digitálnej televízie a internetových služieb.
Nemalú zásluhu na otvorení Magio pláže majú aj jej komerční partneri. Hlavnými reklamnými partnermi sú Slovenská sporiteľňa a Samsung. Reklamnými partnermi sú spoločnosti Zlatý Bažant, Bratislavská vodárenská spoločnosť, Západoslovenská energetika, MasterCard, Cocktail Time a Nissan. Mediálnymi partnermi Magio pláže sú Televízia JOJ, Akzent Media, Plus JEDEN DEŇ, Rádio Expres a Zoznam.sk.

Viac informácií a kompletný program podujatí na Magio pláži v Bratislave i Košiciach získate na internetovej stránke www.magioplaz.sk. Objednávanie jednotlivých športovísk prebieha prostredníctvom online rezervácie cez web alebo na čísle 0904 707 002.


O SPOLOČNOSTI SLOVAK TELEKOM, A. S.

Spoločnosť Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Svoje produkty a služby ponúka jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom prostredníctvom pevnej i mobilnej telekomunikačnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy.

Spoločnosť Slovak Telekom, a. s., je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom AG s 51 % podielom akcií. Slovenská republika zastúpená Ministerstvom hospodárstva Slovenskej republiky vlastní 34 % akcií a Fond národného majetku Slovenskej republiky 15 % akcií.


Tomáš Palovský, hovorca, Slovak Telekom, a.s.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.06.2013 • Dům České televize ve Varech: pestrý program i odpočinek
21.06.2013 • Roční působení Filmového centra České televize přineslo novou formu spolupráce s producenty
17.06.2013 • Rada zveřejnila odborné posudky pořadů Dámský klub, za jejichž odvysílání bylo provozovateli uloženo upozornění na porušení zákona
14.06.2013 • Česká televize uvolní kompletní data z předvolebních průzkumů. Vždy tři roky po konání voleb
07.06.2013 • Prima přivezla pomoc lidem zasaženým povodní
04.06.2013 • RRTV obhájila pokuty uložené za odvysílání dvou epizod ze seriálu Californication

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist