Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 07:59:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Dům České televize ve Varech: pestrý program i odpočinek

  Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 28.06.2013


Návštěvníkům Mezinárodním filmového festivalu v Karlových Varech se otevírá Dům České televize. Lidé se v něm mohou seznámit s koprodukční filmovou tvorbou České televize, novinkami chystanými do vysílání nebo dvěma novými kanály ČT art a ČT :D. Návštěvníky čekají také hudební vystoupení, přednášky a workshopy. Dům České televize na Divadelním náměstí bude otevřený až do soboty 6. července. Více než týdenním programem návštěvníky na místě provedou moderátorka České televize Jolka Krásná a dvojice Nasty a An.Drue z pořadu Na stojáka.


Program Domu České televize odráží program letošního 48. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Hlavním bodem programu jsou setkání s tvůrci vlastních či koprodukčních snímků České televize, které jsou přihlášeny do festivalové soutěže (Líbánky, Zázrak, Sametoví teroristé, DK, Roura) nebo jsou připraveny do podzimního vysílání České televize (Cirkus Bukowsky, Fenomén Underground, dokumenty ČT a jiné).

Mezi projekcemi se objeví i řada dalších koprodukčních snímků České televize (Revival, Bez doteku, Cesta do lesa, Kulka pro Heydricha – České století, Můj pes Killer, Odpad město smrt, Strach, Šmejdi, Fulmaya – děvčátko s tenkýma nohama, Život s Kašparem, Okupace, 27. obraz) a další připravované projekty České televize (Vejška, Místa, Všiváci, Jsem slavná akorát). Samostatnou prezentaci budou mít dva nové kanály České televize – kulturní ČT art a dětský ČT :D. Svou nabídku představí divákům a zájemcům také Zpravodajství České televize nebo Nová média. Na tiskové konferenci Filmové nadace RWE & Barrandov Studio, jejímž je Česká televize partnerem, budou představena nová pravidla, která mají vést k růstu kvality předkládaných scénářů a k rychlejší realizaci oceněných projektů.

Program začíná každý den v 10 hodin, kdy otevírá kavárna. Následují prezentace filmových projektů. Pevným bodem jsou Čaje o třetí s Jolkou Krásnou a každodenní koncerty (skupiny Longital, Jelení loje, Dva, Please the Trees, ČOkoVOko, Jan Burian, Kieslowski a jiné). Kompletní a detailní podobu programu stejně tak jako online přenosy besed najdou zájemci na speciální stránce webu České televize http://www.ceskatelevize.cz/vary.

Dům České televize je rozdělený do několika částí. V kavárně a na recepci v přízemí domu získají zájemci informace k programu a mohou navštívit malý obchod s merchandisingem ČT. První patro s terasou poskytne prostor besedám, workshopům a setkáním s médii. Koncerty se budou konat na podiu vedle domu. Program Domu České televize a další projekce budou diváci moci sledovat také prostřednictvím plazmových obrazovek projekce. Kromě jiného uvidí i sestřihy pořadů ČT, které jsou propojeny s filmem nebo MFF KV (Filmy o filmu, Film 2013, Na plovárně, Zlatá šedesátá, Večerníčky, Abeceda ČT a jiné). Atrakcí pro návštěvníky bude možnost vyfotografovat se s maskoty ČT nebo pořídit speciální fotografii ve fotostudiu. Přilehlý prostor kolem domu nabídne návštěvníkům festivalu místo pro odpočinek a příjemné posezení.


Michaela Fričová, tisková mluvčí ČT


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.06.2013 • Magio pláž opäť zaplavená - dobrou náladou, dovolenkovou atmosférou a bohatým sprievodným programom
21.06.2013 • Roční působení Filmového centra České televize přineslo novou formu spolupráce s producenty
17.06.2013 • Rada zveřejnila odborné posudky pořadů Dámský klub, za jejichž odvysílání bylo provozovateli uloženo upozornění na porušení zákona
14.06.2013 • Česká televize uvolní kompletní data z předvolebních průzkumů. Vždy tři roky po konání voleb
07.06.2013 • Prima přivezla pomoc lidem zasaženým povodní
04.06.2013 • RRTV obhájila pokuty uložené za odvysílání dvou epizod ze seriálu Californication

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist