Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 15:18:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

Televize Sport1 a Sport2 rozšiřují pokrytí o sítě NejTV

  Autor: Chello Central Europe , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 01.07.2013


Tisíce domácností získají prostřednictvím nové distribuční platformy placené stanice Sport1 a Sport2. S platností od 1. července je do nabídky své digitální televize zařadí český kabelový operátor NejTV. Oba kanály zaměřené především na špičkový hokej a fotbal coby divácky nejpopulárnější sporty provozuje Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.


O dvě nové atraktivní televizní stanice se od začátku prázdnin rozroste nabídka zákazníkům operátora NejTV. Přesné informace o zařazení Sport1 a Sport2 do jednotlivých regionálních sítí a příslušných tematických balíčků se klienti NejTV dozví na stránce www.NejTV.cz v sekci Digitální televize.

„Věřím, že sportovní fanoušci v řadách zákazníků NejTV si naše vysílání oblíbí a budou spolu s námi fandit například jedinému českému reprezentantovi v KHL Lvu Praha nebo sledovat výkony talentovaného Neymara v dresu FC Barcelona,“ uvedl za provozovatele obou stanic Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.

Placené televize Sport1 a Sport2, resp. Sport2 HD se zaměřují na špičkový hokej a fotbal. Exkluzivně přinášejí přímé přenosy z fotbalové La Ligy s hvězdami jako Ronaldo a Messi, Kontinentální hokejovou ligu (KHL) včetně Lva Praha a Slovanu Bratislava či prestižní tenisové turnaje ATP500. Vedle toho pravidelně vysílají další prestižní soutěže a poháry, například německý fotbalový pohár, NBA či ligu amerického fotbalu NFL. Obě stanice provozují společnou stránku www.facebook.com/TelevizeSportTV.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc.
Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2 HD, SportM, Minimax a Megamax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a MGM (filmy). Vedle tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku.
Spolu s tím Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. CBS Drama, CBS Reality, Fine Living, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Da Vinci Learning, ShortsTV HD, Trace TV, Outdoor HD, Food HD, Ginx, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Více o televizích Sport1 a Sport2 HD

Sport1 a Sport2 HD jsou placené televizní programy určené všem sportovním fanouškům. Exkluzivně přinášejí ty největší světové a domácí sportovní události, primárně fotbal a hokej coby divácky nejatraktivnější sporty. Co konkrétně lze na Sport1 a Sport2 HD sledovat? Kontinentální hokejovou ligu (KHL) včetně Lva Praha a Slovanu Bratislava, první španělskou fotbalovou ligu (La Liga), druhou španělskou fotbalovou ligu (Liga Adelante), tenisové turnaje ATP500, německý pohár v kopané (DFB-Pokal), velké ceny ploché dráhy, první holandskou fotbalovou ligu (Eredivisie), první skotskou fotbalovou ligu (Scottish Premier League), NFL – americký fotbal, basketbalovou NBA, první španělskou ligu házené mužů, volejbal, házenou, poker. Na své si přijdou i milovníci ostatních atraktivních sportů, jako jsou ragby, golf, box a další. Vysílá ve formátu 16:9 s českým nebo slovenským komentářem. Provozuje oficiální stránku www.facebook.com/TelevizeSportTV a www.Sport1TV.cz. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.05.2013 • Počet HD programů v UPC vzrostl na 24
16.05.2013 • Exkluzivní TV nabídka UPC pro podnikatele
06.05.2013 • UPC zaraďuje STV2 HD počas konania MS v hokeji
06.05.2013 • Veľká májová kampaň UPC: internet s rýchlosťou 150 Mb/s za 5 eur!
03.05.2013 • SATRO zaradilo do svojej programovej ponuky Dvojku HD
02.05.2013 • Golf ve vysokém rozlišení v UPC

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist