Začátek léta ve stylu Jamese Bonda
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 02.07.2013
Někdo přivítal začátek prázdnin na chalupě, jiný u moře, známé tváře FTV Prima zahájily letní sezónu na párty ve stylu Jamese Bonda. V Music clubu Zlatý strom pokřtily promo videoklip ve stylu Jamese Bonda, v němž hraje hlavní roli neohroženého agenta Miroslav Šimůnek. Ten také celý večer moderoval.


Přítomné dámy se shodly na tom, že Mirek by se jim jako James Bond líbil nejen ve videoklipu, ale i ve filmu. Mirek si sice v „bondovce“ už zahrál, ale pouze menší roli. Momentálně ho můžeme vidět v seriálu Pohřešovaný, který vysílá Prima family. „Žádné další natáčení se zahraniční produkcí mě teď nečeká, v létě budu hrát na letních scénách divadlo a hlavně moderovat. Sám uvidím, co mi léto přinese,“ říkal trochu tajemně Mirek.

Na párty se objevila i moderátorka VIP zpráv Mahulena Bočanová, a to velmi stylově. Maskovaný muž ji unesl přímo ze studia těsně po vysílání zpráv. Mahulena si pak užívala večer obklopena dalšími maskovanými muži v oblecích a dlouho si povídala se zpěvačkou a herečkou Olgou Lounovou a bývalou moderátorkou Top Star Magazínu Gábinou Partyšovou.

„V létě chci hodně odpočívat a trávit co nejvíc času se synem. Těším se na to, máme naplánovaných spoustu akcí a výletů,“ říkala Gábina. Pak se vrhla na míchání koktejlů za barem, v čemž jí pomáhal herec Martin Kraus. „Doma jsme si s tátou vybudovali takový klub, kde se často scházíme a posedíme s přáteli. Tak jsem v poslední době v míchání koktejlů poměrně zručný. Co mě čeká v létě? Spousta práce. Točím dál seriál Cesty domů a finišujeme také s filmem Lovci a oběti, v němž jsem dostal hlavní roli. Takže v létě se moc flákat nebudu,“ smál se herec.

Pracovní léto čeká i modelku a zpěvačku Ivu Frühlingovou. „Začala jsem pracovat na nové desce, která by měla vyjít na podzim. Trávit léto tímto způsobem mi vůbec nevadí, na nahrávání nové desky se strašně moc těším,“ říkala Iva.


Josef Ducký, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19041/zacatek-leta-ve-stylu-jamese-bonda/