Hokej s Petrom Bondrom na Magio pláži aj v horúcom lete
Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 29.07.2013
Vo štvrtok, 1. augusta sa bude na Magio pláži v Košiciach hrať hokejový turnaj. Jeho účastníci sa osobne stretnú s legendárnym Petrom Bondrom. turnaj v plážovom hokeji sa začne o 16.00 h. Tímy budú zostavené z hráčov a nadšencov floorbalu z viacerých klubov. Zároveň sa do turnaja môžu zapojiť aj návštevníci pláže.


Tímy pozostávajúce z troch hráčov sa môžu zaregistrovať najneskôr do 31. júla v požičovni športových potrieb na Magio pláži. Jediným potrebným výstrojom je floorbalová hokejka, ktorú si bude možné zapožičať priamo na pláži.

Finálový zápas o 18.00 h si samozrejme nenechá ujsť ani Peter Bondra. Následne sa uskutoční jeho autogramiáda, na ktorej rozdá podpis nielen účastníkom turnaja, ale všetkým návštevníkom pláže. Víťazné družstvo turnaja získa pohár a poukazy na občerstvenie v rámci Magio pláže.

Návštevníci pláže sa môžu okrem sledovania turnaja zapojiť do viacerých sprievodných súťaží. Ich výhercovia, ako aj hráči zo všetkých zúčastnených tímov, sa osobne stretnú s Petrom Bondrom.

Peter Bondra spolupracoval s Telekomom na nedávnej reklamnej kampani podporujúcej službu Magio TV Go. Reklamná kampaň, v ktorej osobne účinkoval, bola nasadená práve v máji, počas konania Majstrovstiev sveta v hokeji.

Plážový hokej je pomerne mladý šport. Vznikol v roku 2004 v Holandsku. Hrá sa v piesku malou koženou loptou a klasickými alebo floorbalovými hokejkami. Jeden zápas trvá 2x7 minút, hrajú ho dva 5-členné tímy. Počet členov v tíme sa ale môže meniť v závislosti od veľkosti ihriska.


O spoločnosti Slovak Telekom, a. s.

Slovak Telekom je najväčší slovenský multimediálny operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Svoje produkty a služby ponúka pod značkou Telekom jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom prostredníctvom pevnej i mobilnej telekomunikačnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy. Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom AG s 51 % podielom akcií. Slovenská republika zastúpená Ministerstvom hospodárstva Slovenskej republiky vlastní 34 % akcií a Fond národného majetku Slovenskej republiky 15 % akcií.


Tomáš Palovský, hovorca, Slovak Telekom, 29.7. 2013

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19113/hokej-s-petrom-bondrom-na-magio-plazi-aj-v-horucom-lete/