Nový sportovní kanál Slovak Sport 2 s hvězdnou Premier League dostupný od 1.8. v aplikacích Topfun na Smart TV a v mobilních zařízeních
Autor: Topfun Media Přidané: 01.08.2013
Společnost Topfun Media a.s. ohlásila další úspěch, uzavřela dohodu se společností Slovak Sport TV na šíření kanálu Slovak Sport 2 v aplikacích Topfun ve Smart TV a v mobilních zařízení s operačními systémy Android, iOS a Windows Phone. Tento nově vzniklý sportovní kanál bude jako jediný v České republice vysílat přenosy z anglické fotbalové Premier League.


I když videopůjčovna Topfun působí kromě České republiky také na Slovensku, bude placený stream kanálu Slovak Sport 2 dostupný pouze pro zákazníky v České republice. Topfun umožní svým zákazníkům získat kanál Slovak Sport 2 samostatně, čímž se liší od jiných operátorů, kteří nabízejí Slovak Sport 2 v rámci tarifních balíčků.

Jsme rádi, že se nám podařilo rozšířit portfolio TV streamů o sportovní kanál Slovak Sport 2 a že můžeme českým divákům nabídnout živé přenosy z jedné z nejatraktivnějších fotbalových lig na světě, prohlásil Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl a dodal, že Slovak Sport 2 není posledním TV kanálem, který se v aplikacích Topfun nově objeví.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15. 6. 2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství s 9 IPTV partnery, mezi něž patří například společnosti Orange, Slovak Telekom, SmartComp a další. Též spolupracuje s webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii.

Svůj obsah nyní dodává na Topfun 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a na Smart TV značek Samsung, LG, Philips, Panasonic, Sony, Gogen a Hyundai . Dále také na přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Humax a další.


Radek Prikryl – člen představenstva Topfun Media

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19124/novy-sportovni-kanal-slovak-sport-2-s-hvezdnou-premier-league-dostupny-od-1-8-v-aplikacich-topfun-na-smart-tv-a-v-mobilnich-zarizenich/