Novým programovým ředitelem FTV Prima je Roman Mrázek
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 12.08.2013
Do funkce programového ředitele nastupuje od úterý 13. srpna 2013 Roman Mrázek. Management FTV Prima tak vybral nového šéfa programu z vlastních řad. Roman Mrázek pracuje na Primě už od roku 2008, doposud působil jako ředitel výzkumu. Zkušenosti předtím získával ve společnostech Mediacom, Leo Burnett Advertising nebo Starcom MediaVest Group.


„Roman Mrázek je zkušený manažer, který se na tvorbě programu podílel i v minulém období a věřím, že společně s programovou radou naplní očekávání našich diváků,“ okomentoval změny v managementu generální ředitel FTV Prima Martin Konrád.

„Je to velká výzva. Vnímám ji jako příležitost k dalšímu profesnímu rozvoji. Uvědomuji si, že tato pozice je velmi zodpovědná a tak k ní budu přistupovat. Jsem přesvědčen, že televize je závislá na spolupráci a komunikaci. A právě tenhle prvek bych rád do budoucna posílil. Věřím, že nastávající sezóna bude díky největším investicím do programu velmi úspěšná a mým cílem je i nadále přinášet divákům našich kanálů co nejkvalitnější program,“ dodal Roman Mrázek.

Mezi první úkoly nového šéfa programu patří především příprava jarního programového schématu, které FTV Prima představí už na začátku příštího roku.

Ke změnám dojde také v oblasti Developmentu a talent managementu, který byl doposud součástí programového oddělení. „Tato část bude zařazena přímo pode mne jako další úsek. Tento úsek jsem svěřil Miloši Zahradníkovi. Jsem si naprosto jistý, že svojí zkušeností může výrazně pomoci dlouhodobému směřování programu prostřednictvím vývoje formátů a hledání správných talentů, které jsou pro naše televize klíčové,“ dodal generální ředitel FTV Prima Martin Konrád.


David Vaníček, Vedoucí PR oddělení a tiskový mluvčí, 12. 8. 2013

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19163/novym-programovym-reditelem-ftv-prima-je-roman-mrazek/