Společenskému on-line magazínu skupiny Nova Prásk.tv meziročně vzrostla návštěvnost o 256 %
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 13.08.2013
Bulvární on-line magazín skupiny Nova Prásk.tv si včera připsal nejvyšší denní hodnoty návštěvnosti od jeho spuštění v červenci 2012, když na něj přišlo celkem 52 942 RUestů. Úspěšně tak navázal na uplynulý 32. týden, kdy opět zaznamenal rekordní týdenní návštěvnost. V minulém týdnu totiž Prásk.tv navštívilo 192 839 RUestů, tedy nejvíce od jeho spuštění.


Čtenáři Prásk.tv se na portálu v tuto dobu nejvíce zajímali o články ohledně českých i zahraničních celebrit, ale i neobyčejných lidských příbězích. V minulém týdnu k nejčtenějším článkům tohoto portálu patřila mimo jiné zpráva o úmrtí bývalého herce Jiřího Kopty, kterou Prásk.tv přinesl mezi médii jako první.

Stejně se tak se čtenáři Prásk.tv jako první dozvěděli o tajném sňatku zpěvačky Terezy Kerndlové, která své „ano“ řekla v americkém Las Vegas. V nedávné minulosti také k původním zprávám Prásk.tv patřily například narození potomka hvězdného páru Vojty Dyka a Tatiany Vilhelmové nebo skutečněný rozvod hereckého páru Miroslava Etzlera a Vilmy Cibulkové.

Vysoká čtenářská obliba on-line magazínu Prásk.tv roste dlouhodobě. Za celý červenec na něj přišlo 418 579 RUestů, tedy opět nejvíce od jeho spuštění. V meziročním porovnání se tento počet v červenci zvýšil o 256 %. V červenci byl rekordní i počet zobrazených stran na Prásk.tv, který dosáhl na 5 072 379 PV. Zdroj: NetMonitor - SPIR - Mediaresearch & Gemius


Jan Strouhal, Corporate PR manager

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19170/spolecenskemu-on-line-magazinu-skupiny-nova-prask-tv-mezirocne-vzrostla-navstevnost-o-256/