Personálne zmeny v RTVS
Autor: RTVS , e-mail: info@rtvs.sk Přidané: 14.08.2013
S účinnosťou k 14.8.2013 po dohode s generálnym riaditeľom RTVS Václavom Mikom končí na pozícii programového riaditeľa organizačnej zložky Slovenský rozhlas Ľuboš Machaj. Toto rozhodnutie korešponduje s dohodou, ktorú po nástupe Václava Miku do funkcie generálneho riaditeľa v auguste 2012 obe strany vzájomne uzavreli. Po ročnej spolupráci RTVS využije profesionálne a odborné skúsenosti Ľuboša Machaja v inej forme spolupráce.


„Sedem rokov pôsobenia na pozícii programového riaditeľa Slovenského rozhlasu považujem za dôležitú životnú etapu, avšak aktuálne uzavretý cyklus. Je dôležité, aby rozhlas v tejto dobe dostával nové impulzy a pokračoval aj v zmysle nastavených trendov," povedal Ľuboš Machaj, bývalý programový riaditeľ organizačnej zložky Slovenský rozhlas.

Generálny riaditeľ RTVS Václav Mika k téme povedal: „Spoluprácu Ľubošom Machajom pokladám za cennú skúsenosť. Odbornú kontinuitu plánujem zachovať v inej forme spolupráce. Po roku v pozícii generálneho riaditeľa RTVS, počas ktorého bola prirodzene väčšia časť pozornosti venovaná televízii, budem priority medzi rozhlasom a televíziou vážiť rovnomernejšie."

Poverený vedením organizačnej zložky Slovensky rozhlas je Vincent Štofaník, súčasný riaditeľ informačných programových služieb (Rádio Slovensko, Rádio Regina, Radio Slovakia International): „Je pre mňa výzvou kontinuálne pokračovať v rozvoji rozhlasových programových služieb a prispieť tak k budovaniu novej tváre médií verejnej služby.“


RTVS, 13. 8. 2013

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19171/personalne-zmeny-v-rtvs/