Anglická fotbalová Premier League v aplikacích Topfun i v HD kvalitě, jako jediná v České republice
Autor: Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 23.08.2013
První kolo nově zahájeného ročníku anglické fotbalové Premier League mohli fotbaloví fanoušci v České republice sledovat na kanálu Slovak Sport 2 prostřednictvím aplikací Topfun ve Smart TV a mobilních zařízeních, prozatím jen v SD kvalitě. Společnost Topfun Media, provozovatel online videopůjčovny Topfun, přidala tento týden do své nabídky také HD verzi obou kanálů Slovak Sport. Divák má u těchto kanálů možnost volby mezi SD a HD verzí, dle kvality svého internetového připojení a to za jednu cenu.


Spuštění sportovního kanálu Slovak Sport 2, již na zahajovací kolo Premier League, bylo naší prioritou, i když jsme si byli vědomi toho, že kvalita signálu není vynikající. V současné době se nám podařilo zajistit kvalitní zdroj HD signálu pro oba kanály Slovak Sport a tak si druhé ligové kolo Premier League mohou příznivci této ligové soutěže vychutnat i v HD kvalitě. Je zjevné, že změnou zdroje signálu se kvalita SD verze zlepšila a HD verze je ještě o poznání kvalitnější, nicméně na zlepšení kvality neustále intenzivně pracujeme, prohlásil Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15. 6. 2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství s 9 IPTV partnery, mezi něž patří například společnosti Orange, Slovak Telekom, SmartComp a další. Též spolupracuje s webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a na Smart TV značek Samsung, LG, Philips, Panasonic, Sony, Gogen a Hyundai . Dále také na přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Humax a další.


Radek Prikryl – člen představenstva Topfun Media, 23. 8. 2013

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19218/anglicka-fotbalova-premier-league-v-aplikacich-topfun-i-v-hd-kvalite-jako-jedina-v-ceske-republice/