Show Jana Krause – 30. 8. 2013
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 27.08.2013
Herečka a zpěvačka Zuzana Stivínová, sportovec – kajakář a olympijský medailista – Vavřinec Hradilek a novinář Tomáš Poláček se představí v další Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu čtvrté série Show Jana Krause uvidíte v pátek 30. srpna od 22.20 na Primě.


Zuzana Stivínová – herečka, o níž se vždy mluvilo v souvislosti s její raketovou kariérou, nyní žije se svou rodinou v New Yorku. Ani v Americe nepověsila však herectví na hřebík.

Vavřinec Hradilek – nejúspěšnější český vodní slalomář a jeden z nejlepších slalomářů na světě, stříbrný medailista z londýnské olympiády, se v září chystá na mistrovství světa v Praze. Sympaťák, který je bez ohledu na sportovní úspěchy či neúspěchy klasickým idolem dívčích srdcí.

Tomáš Poláček – novinář a reportér, který se proslavil svou cestou autostopem do Pekingu, a pak sérií reportáží, kde zkoušel dělat to samé, co objekty jeho zájmu. V rámci své "domovské" redakce u nás zavedl nepříliš obvyklé zážitkové reportáže typu "na vlastní kůži". Sám sebe označuje za dělníka žurnalistiky a v divadle Archa si vymění roli s Janem Krausem, aby s ním udělal v "přímém přenosu" svůj novinářský rozhovor.

Premiéru dalšího dílu čtvrté série Show Jana Krause uvidíte v pátek 30. srpna od 22.20 na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19233/show-jana-krause-30-8-2013/