Mixbox pro abonenty placené nabídky Skylink: Měsíc podívané zdarma
Autor: M7 Group/PRAM , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 02.09.2013

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group S.A., informuje o speciální akci na měsíc září, díky které mají všichni zákazníci Skylinku možnost ke své nabídce získat prémiový programový balíček Mixbox na měsíc zdarma.


Stačí k tomu jediné, mít předplacen nebo si nově předplatit některý z balíčků Mini, Flexi 7, Multi, Kombi, HD Plus a Multi HD. Balíček obsahuje 9 programů, včetně 4 v HD kvalitě. Aktivaci můžete snadno provést na internetové adrese www.skylink.cz. Tato speciální akce platí od 2. do 30. září 2013.


Proč si aktivovat balíček Mixbox?

Celý měsíc si tak můžete vychutnávat 3 filmové a 2 erotické programy doplněné o 1 bojový, 1 dokumentární, 1 hudební a 1 lifestylový. V balíčku jsou obsaženy programy FilmBox HD, FilmBox Family, FilmBox Extra 1, DocuBox HD, FighBox HD, FashionBox, 360 TuneBox, EroX HD a EroXXX. Tato programová skladba nabízí ideální mix zábavy pro každého a to 24 hodin denně.

Více informací o zmíněné nabídce najdete na internetových stránkách http://www.skylink.cz nebo přímo na stránce http://www.skylink.cz/mixbox-zdarma.


PR M7 Group S.A., Marek Němec, PRAM, 2. 9. 2013


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19266/mixbox-pro-abonenty-placene-nabidky-skylink-mesic-podivane-zdarma/