Viceprezidentem pro obchod a marketing UPC Česká republika se stal Jason King
Autor: UPC Česká republika , e-mail: upc@upc.cz Přidané: 06.09.2013
Dne 2. září 2013 se viceprezidentem pro obchod a marketing UPC Česká republika stal Jason King (39). V UPC Česká republika bude mít na starosti komplexní řízení oblasti produktů, marketingu a obchodu. Jason King je Kanaďan a vystudoval mezinárodní marketing na University of Strathclyde ve Velké Británii.


„Naše produktové, marketingové a obchodní týmy naleznou v Jasonovi a jeho zkušenostech cennou pomoc na cestě k tomu, abychom ještě hlouběji porozuměli očekáváním našich zákazníků a abychom u nich posílili vnímání předností našich služeb poskytovaných na nejmodernější optické síti,“ říká Václav Bartoň, generální ředitel UPC Česká republika. Jason King je přímým podřízeným Václava Bartoně.

„Mým hlavním úkolem bude vedení obchodní stránky společnosti na jednom z nejkonkurenčnějších trhů v Evropě. UPC Česká republika nabízí nejrychlejší a nejstabilnější internetové připojení pro domácnosti. Mým stěžejním cílem je zajistit, abychom se opravdu zaměřovali na potřeby zákazníka a abychom i nadále přinášeli klíčové hodnoty z využívání internetového připojení, televizní zábavy a výhodného telefonování na českém trhu,“ říká Jason King, nový viceprezident UPC Česká republika pro obchod a marketing.

Mezi jeho 15leté zkušenosti v oblasti technologických a telekomunikačních společností patří pozice obchodního ředitele Oskara (Vodafone), ředitele Apple Computer IMC Czech Republic, ředitele marketingu T-Mobile/T-Com na Balkáně nebo pozice senior strategist u společnosti Telenor Dánsko.

UPC Česká republika, s.r.o. je největším českým poskytovatelem placených televizních služeb a širokopásmového vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1,34 milionu domácností v 370 lokalitách. Služby UPC využívá 1,2 milionu zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global.


Juraj Gerbery, Public Policy Manager, 6. 9. 2013

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19294/viceprezidentem-pro-obchod-a-marketing-upc-ceska-republika-se-stal-jason-king/