Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 16:43:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Technika | Články
 

Spoločnosť UPC DTH zmení digitálne zážitky svojich zákazníkov spustením služby CI+ v spolupráci so spoločnosťou Neotion

  Autor: UPC DTH , e-mail: press@upcdth.lu Přidané: 16.09.2013


Neotion, francúzska spoločnosť pôsobiaca v oblasti moderných technológií, ktorá poskytuje novátorské riešenia pre medzinárodný trh s digitálnymi televízormi, s hrdosťou oznamuje, že zákazníkom spoločnosti UPC DTH sprístupní prostredníctvom miestnych distribútorov prvý modul podmieneného prístupu CI+ 1.3, ktorý obsahuje meniteľné osobné profily.


V kombinácii s kompatibilnými televízormi táto nová flexibilná technológia umožní českým i slovenským zákazníkom spoločnosti UPC DTH pozerať programy freeSAT bez doplnkového prijímača. Neskôr bude táto služba zavedená aj v Maďarsku.

S využitím skúseností spoločnosti Neotion zmení spoločnosť UPC DTH digitálne zážitky svojich zákazníkov tým, že im ponúkne možnosť prístupu k novej nenápadnej technológii. Kompaktnejší a ekologickejší modul CI+, ktorý je v podstate neviditeľným bezkáblovým satelitným prijímačom, nebude v obývacích izbách zákazníkov vôbec vidno. Modul CI+ je veľmi ľahko ovládateľný nástroj, ktorý sa pripája priamo do televízora. Zákazníci prepoja svoju smart kartu freeSAT alebo UPC Direct v štrbine CI+ svojho kompatibilného televízora s externým satelitným prijímačom a hotovo!

Zákazníci budú môcť prechádzať programovou ponukou a ovládať svoj televízor iba jedným diaľkovým ovládačom. Modul CI+ ponúka mnoho výhod vrátane funkcie osobného profilu, ktorá umožňuje automatickú inštaláciu a výpis všetkých kanálov pre televízory, ktoré sú kompatibilné s CI+ 1.3.

Modul CI+ vyžaduje televízor s DVB-S tunerom a so štrbinou kompatibilnou s CI+ (CI+ 1.2 alebo 1.3 a novšie verzie) a aktívnu službu freeSAT alebo UPC Direct. Rovnako ako pri všetkých ostatných satelitných službách je potrebná externá satelitná anténa.

„Sme radi, že ako doplnok našich súčasných produktov môžeme zákazníkom ponúknuť nový modul CI+. Toto flexibilné zariadenie im umožní naplno využívať naše služby a takisto využiť balíky so zníženou cenou, poskytované zákazníkom, ktorí si kúpia vlastný prijímač a súvisiace vybavenie,“ povedal Jim Helfgott, viceprezident oddelenia marketingu a predaja spoločnosti UPC DTH. „Pretože sme spoločnosťou orientovanou na zákazníka, našou prioritou je prichádzať s novými nápadmi a inováciami, ktoré zlepšujú zážitok zákazníka. Na dosiahnutie tohto cieľa si nemôžeme predstaviť lepšieho partnera, ako je spoločnosť Neotion a jej tím,“ dodal.

Xavier Teil, vedúci predpredaja a riaditeľ podpory spoločnosti Neotion, vyhlásil: „Pre spoločnosť Neotion a jej tím je skutočným úspechom, že môže predstaviť svoj prvý modul CI+ 1.3 s používateľským profilom na trhoch spoločnosti UPC DTH. Uvedenie produktu v niekoľkých krajinách je skvelou skúsenosťou a tešíme sa na jej výsledky! Projekt so spoločnosťou UPC DTH bol pozoruhodný a dúfam, že s ňou budeme spolupracovať aj v nadchádzajúcich rokoch.“


O spoločnosti UPC DTH S.à r.l.

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. so sídlom v Luxembursku, európskom centre satelitných služieb, je poskytovateľom vysoko kvalitných služieb satelitnej televízie. Svoje služby poskytuje v Maďarsku, Českej republike a na Slovensku a navyše riadi služby satelitnej televízie poskytovateľa v Rumunsku. Jej služba direct to home (DTH), známa pod názvom UPC Direct na maďarskom trhu, freeSAT v Českej republike a na Slovensku a Focus Sat v Rumunsku, sa môže pochváliť viac ako 731 000 zákazníkmi (k júlu 2013). Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. ponúka svojim zákazníkom viac televíznych kanálov, lepší obsah, niekoľkými cenami ovenčený zákaznícky servis a dokonalú kvalitu signálu vrátane krištáľovo čistého HD obrazu. UPC DTH S.à r.l. je súčasťou spoločnosti Liberty Global, Inc.


O spoločnosti Neotion

NEOTION je francúzska spoločnosť pôsobiaca v oblasti moderných technológií, ktorá od roku 2000 poskytuje novátorské riešenia pre medzinárodný trh s digitálnymi televízormi a od roku 2006 je uvedená v zozname Euronext (kód pre Alternext: ALNEO). Vyvíja a distribuuje širokú škálu modulov podmieneného prístupu CI a CI+ pre satelitné prijímače alebo digitálne televízory určené prevádzkovateľom platených televíznych kanálov, ktorí chcú maximalizovať svoje priemerné výnosy na zákazníka a optimalizovať svoje náklady.
Spoločnosť NEOTION ponúka tiež pokročilé moduly CI+: priekopnícke a pokročilé riešenia umožňujúce interaktivitu CI+, zabezpečenie, úložnú pamäť a IP, NFC, Bluetooth, Wifi alebo GSM pripojenie pre televízory s riešením CI+, ktoré sú kompatibilné s NEOTION Blue Bridge®. NEOTION Blue Bridge® je zabezpečené bezdrôtové riešenie s viacerými rozhraniami, ktoré ponúka množstvo rôznych služieb pre televízory a mobilné zariadenia (smartfóny a tablety).

Spoločnosť NEOTION je popredným poskytovateľom vysoko sofistikovaných procesorov System-on-a-Chip (SoC) pre digitálne televízory a tiež na mieru vytvorených subsystémov a referenčných dizajnov vďaka svojmu centru Asic Design Center. V oddelení vývoja spoločnosti pracuje viac než 100 zamestnancov, z ktorých viac ako 60 % má technický profil (výskum a vývoj, podpora, odborná spôsobilosť). Od svojho založenia venovala spoločnosť NEOTION na výskum a vývoj viac ako 30 mil. eur a úspešne zaregistrovala viac než 35 patentov, ktoré v súčasnosti vlastní. Spoločnosť NEOTION je aktívnym členom niekoľkých výborov na štandardizáciu digitálnej televízie, konkrétne DVB a CI Plus LLP.

Pre viac informácií o spoločnosti Neotion kontaktujte, prosím, http://www.neotion.com a sledujte naše novinky na Twitteri: https://twitter.com/Neotion.
Predaj: Stéphanie Bizouerne, riaditeľka predaja, sbizouerne@neotion.com
Tlač: Christophe Depernet, riaditeľ komunikácie, cdepernet@neotion.com


Claire Seraine, Marketing & Sales Coordinator, UPC DTH S.à.r.l., 16. 9. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.09.2013 • SES na veletrhu IBC představí dva Ultra HD kanály v novém standardu HEVC
11.09.2013 • Zapomeňte na vysílání 4K - LOH Tokio 2020 bude v módu 8K
10.09.2013 • Videoportál VOYO míří do všech obývacích pokojů. Spouští IP BOX VOYO Player
26.07.2013 • Smart LNB firmy Eutelsat spojí televizi a satelit
25.07.2013 • LG uvádí na americký trh zakřivené OLED TV [ 1 ]
21.06.2013 • Chytrý domov budoucnosti

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist