Aplikace Topfun v novém satelitním boxu Zircon iHD
Autor: Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 20.09.2013
Společnost Topfun Media a.s., provozovatel videopůjčovny Topfun, přidala v minulém týdnu do skupiny zařízení, přes která distribuuje svou videopůjčovnu, další přístroj. Je jím satelitní box Zircon iHD, který na trh uvedla firma Inter-sat distributor anténní a satelitní techniky. Plnohodnotná aplikace Topfun, implementovaná do tohoto přístroje, obsahuje také streamy TV kanálů včetně Slovak Sport 2 s anglickou Premier League.


Právě této skutečnosti využil distributor boxů a každému zákazníkovi, který si box zakoupí, věnuje měsíční sledování TV kanálu Slovak Sport 2 zdarma. Zircon iHD se vyznačuje jednoduchou instalací, podporuje přehrávání JPEG, MP3 a videosouborů ve vysokém rozlišení. Zircon iHD disponuje také dalšími funkcemi jako jsou Fast Scan, nahrávání a přehrávání TV pořadů, HbbTV s přístupem k archivu ČT a další portálové aplikace. Zákaznicky zajímavá je také prodejní cena, která je 2990,-Kč.



Zircon je kvalitní přístroj a jsme rádi, že naše aplikace je právě v tomto zařízení. Spolupráce se společností Inter-sat pokračuje i nadále a zákazníci se v nejbližší době mohou těšit na čistě IP box s aplikací Topfun, který z každé obyčejné televize dokáže udělat Smart TV, prohlásil Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15. 6. 2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství s 9 IPTV partnery, mezi něž patří například společnosti Orange, Slovak Telekom, SmartComp a další. Též spolupracuje s webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii.

Svůj obsah nyní dodává na Topfun 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a na Smart TV značek Samsung, LG, Philips, Panasonic, Sony, Gogen a Hyundai . Dále také na přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Humax a další.


Radek Prikryl, člen představenstva Topfun Media, 20. 9. 2013

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19340/aplikace-topfun-v-novem-satelitnim-boxu-zircon-ihd/