Skupina SES a společnost CETel podepsaly novou smlouvu na satelitní kapacitu
Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 26.09.2013
Společnost CETel prodloužila několikaletou smlouvu se satelitním provozovatelem SES a uzavřela novou smlouvu na více satelitních transponderů pro poskytování služeb, aby mohla reagovat na rostoucí poptávku po službách VSAT a firemních sítích na Blízkém východě. Díky nové smlouvě na kapacitu více než 80 MHz na satelitu skupiny SES s názvem NSS-12 může společnost CETel rozšířit své služby VSAT pro komerční a vládní sítě v regionu.


CETel, významný poskytovatel odbavovacích a satelitních služeb na Blízkém východě, v Africe a Evropě, nabízí vyhrazené služby VSAT pro komerční a vládní sítě, páteřní služby GSM, tzv. hub hosting a řízené služby. Odbavovací pracoviště společnosti se nachází v Německu a další pobočky ve Spojených arabských emirátech.

„Poptávka po satelitní kapacitě na Blízkém východě, v Africe a jižní Asii se v poledních letech trvale zvyšuje“, řekl pan Guido Neumann, generální ředitel společnosti CETel. „Jsme potěšeni tím, že se můžeme spolehnout na globální odbornost skupiny SES v poskytování spolehlivých satelitních kapacit a můžeme nabídnout flexibilní řešení pro naše klienty v tomto regionu.“

„Společnost CETel byla v roce 2008 prvním klientem na satelitu NSS-12. Naší nejnovější smlouvou potvrzujeme naše dlouholeté obchodní partnerství, a je také dokladem o spolehlivosti a vysoké výkonnosti našeho satelitu NSS-12“, uvedl pan Simon Gatty Saunt, viceprezident úseku Data & Mobility skupiny SES.


S využitím zdroje: Satnews.de, 25. 9. 2013, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19366/skupina-ses-a-spolecnost-cetel-podepsaly-novou-smlouvu-na-satelitni-kapacitu/