Topfun se přidal na Facebook a Youtube
Autor: Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 27.09.2013
Společnost Topfun Media a.s., provozovatel videopůjčovny Topfun, se rozhodla využít k propagaci svých služeb a komunikaci se svými příznivci a zákazníky sociální síť Facebook. Od konce minulého týdne mohou příznivci Videopůjčovny Topfun sledovat veškeré dění související s videopůjčovnou na novém facebookovém profilu „Topfun TV“. Zároveň s Facebookem se Topfun objevil na serveru Youtube.


Nový účet „Topfun videopůjčovna“ obsahuje trajlery největších filmových trháků, které Videopůjčovna Topfun nabízí. Divák tedy může na základě „ochutnávek“ z Youtube využít kompletní „menu“ v aplikacích Topfun.
Rozhodli jsme se využít moderních komunikačních kanálů a věříme, že příznivci Facebooku a Youtube tyto naše nové aktivity přivítají. Doufáme, že naši příznivci a zákazníci využijí sociální síť také ke komunikaci s námi, rádi bychom při té příležitosti využili jejich připomínky a postřehy ke zkvalitnění našich služeb, prohlásil Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15. 6. 2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství s 9 IPTV partnery, mezi něž patří například společnosti Orange, Slovak Telekom, SmartComp a další. Též spolupracuje s webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a na Smart TV značek Samsung, LG, Philips, Panasonic, Sony, Gogen a Hyundai. Dále také na přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Humax a další.


Radek Prikryl, člen představenstva Topfun Media, 27. 9. 2013

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19369/topfun-se-pridal-na-facebook-a-youtube/