Česko-slovenská kategorie cen MTV EMA´s 2013 má vítěze! Celeste Buckingham bude bojovat o další titul: Worldwide Act!
Autor: TV Nova , e-mail: info@mtv.cz Přidané: 25.10.2013
Čeští a slovenští hudební nadšenci rozhodli! Krásná zpěvačka Celeste Buckingham definitivně potvrdila, že její pěvecká hvězda strmě stoupá nahoru. Díky hlasům diváků česko-slovenské lifestylové stanice MTV se totiž stala členkou klubu držitelů prestižní ceny MTV EMA Best Czech/Slovak Act. Tu v předchozích letech dokázali získat jen kapela Charlie Straight a Majk Spirit!


Teprve osmnáctiletá finalistka talentové soutěže má za sebou spolupráci s Majk Spiritem a není tajemstvím, že ji čeká spolupráce se světovým hitmakerovým rapperem Pitbullem! Její nejčerstvější úspěch je cena MTV EMA Best Czech/Slovak Act 2013! Fanoušci a diváci česko-slovenské verze MTV jí dali nejvíc hlasů z pětice nominovaných, mezi nimiž byli Charlie Straight, Peter Bič Project, Ben Cristovao a Ektor.

Lumír Mati, manažer zpěvačky: „Je to skvela sprava. Rad by som sa v mene Celeste a celeho nasho tymu podakoval vsetkym fanusikom za ich hlasy a neustalu podporu, ktoru z ich strany citime“.

Kromě vítězství v této kategorii může Celeste získat v rámci cen MTV EMA´s další významný titul, a to nejlepší počin východní Evropy (EUROPE: EAST CLUSTER FINALIST). Fanoušci jí mohou posílat hlasy přes portál www.mtvema.com do 31. října 2013. Tak, jako si Evropané zvolí své nejlepší umělce (4 regiony), stejné hlasování proběhne i v rámci regionů Severní Amerika, Latinská Amerika, Afrika/Indie, Korea/Japonsko, Austrálie/Nový Zéland a China/ Taiwan. Vítězové z těchto regionů se spolu utkají v závěrečném souboji o titul WORLDWIDE ACT.

Lumír Mati, manažer zpěvačky: „V tejto chvili je pred nami dalsia velka vyzva - pokusit sa obstat v medzinarodnom hlasovani EUROPE: EAST CLUSTER FINALIST a dostat tak moznost reprezentovat cesku a slovensku hudobnu scenu na MTV EMAs v Amsterdame. V konkurenci vitazov z omnoho vacsich krajin ako je Rusko, alebo Polsko to nebude lahke, preto sa budeme snazit v najblizsich dnoch urobit maximum a o to iste opat poprosime nasich skvelych fanusikov. Dakujeme preto vopred vsetkym za kazdy poslany hlas a drzte nam palce.“


Celé udílení cen MTV EMA´s pak proběhne 10.11. v Amsterdamu, kde vystoupí Miley Cyrus, Katy Perry, Snoop dogg, Imagine Dragons, Robin Thicke a další. Přímý přenos, který budou sledovat hudební nadšenci po celé planetě, uvidí také Češi a Slováci na česko-slovenské verzi MTV.


Hana Holubová, PR koordinátor junior

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19521/cesko-slovenska-kategorie-cen-mtv-ema-s-2013-ma-viteze-celeste-buckingham-bude-bojovat-o-dalsi-titul-worldwide-act/