Vedení marketingu a PR televize Prima doplní Aleš Pýcha a Jiří Haramul
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 25.10.2013
Od 1. listopadu 2013 obsadí post marketingového ředitele FTV Prima Aleš Pýcha. Prima mění také šéfa PR a komunikace. Tým marketingového oddělení posílí také nový vedoucí PR a komunikace Jiří Haramul. Ten ve funkci nahrazuje David Vaníčka, který z Primy odchází k 10. listopadu na vlastní žádost.


Aleš Pýcha působil v posledních letech jako marketingový ředitel mediální skupiny MAFRA. Podílel se na zavedení řady produktů, mezi nimi například magazínu DOMA DNES - nejčtenějšího titulu v segmentu bydlení a hobby, regionálního magazínu CITY, recyklačního programu deníku METRO, virtuálního operátora MOBIL.CZ a dalších. „Skupina Prima je jedním z mediálních lídrů s potenciálem rozvoje nejen v oblasti televizního trhu, ale i online a offscreenových aktivit. Nová pozice je pro mě výzvou a zároveň příležitostí zúročit dosavadní zkušenosti v oblasti médií a komunikace,“ říká Aleš Pýcha.


Tým marketingového oddělení posílí také nový vedoucí PR a komunikace Jiří Haramul. Dříve vedl marketing a PR ve společnostech Newton Media, MediaPro Pictures, TV Pětka a před nástupem na Primu byl zodpovědný za marketing v televizi Metropol (Mladá fronta a.s.). „Moc se těším na práci pro Primu a spolupráci se skutečnými televizními profesionály,“ dodal Jiří Haramul. Jiří Haramul ve funkci nahrazuje David Vaníčka, který z Primy odchází k 10. listopadu na vlastní žádost.

„Jsem potěšen, že se nám podařilo získat takové profesionály, jako jsou Aleš Pýcha a Jiří Haramul. Moje radost je o to větší, že ke stejnému datu současně nastupuje na pozici ředitele výzkumu Petr Miláček. Od 1. listopadu tak bude management FTV Prima opět kompletní,“ uvedl k těmto změnám výkonný ředitel FTV Prima Pavel Kejla. Petr Miláček nahrazuje Romana Mrázka, který se přesunul na pozici programového ředitele.


David Vaníček, Vedoucí PR oddělení a tiskový mluvčí

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19523/vedeni-marketingu-a-pr-televize-prima-doplni-ales-pycha-a-jiri-haramul/