Nabídka HBO GO dostupná i abonentům platformy Skylink
Autor: satCentrum/HBO , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 12.11.2013
Mezi desítku českých a slovenských operátorů placené televize, kteří nabízí svým abonentům službu HBO GO je nyní zařazena i satelitní platforma Skylink. Jedná se o interaktivní službu společnosti HBO Europe, ekluzivní on-line nabídku pořadů HBO, dostupnou na mobilních platformách a počítačích. Podmínky a ceny služby HBO GO zveřejní M7/Skylink v nejbližších dnech.


Interaktivní videotéku HBO GO si budou moci objednat stávající předplatitelé prémiových programových balíčků s kanálem HBO, při spuštění mají mít možnost využívat tuto službu prvního půl roku bezplatně. HBO GO ale bude zřejmě dostupné pro internetové uživatele - abonenty Skylinku i samostatně.

Abonet služby HBO GO získá neomezený přístup k více než 1500 hodinám oblíbených HBO seriálů, filmů a dokumentů. Současně získá přístup k jedinečným bonusovým materiálům z natáčení, rozhovorům apod.


Služba HBO GO je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, serialů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z řady dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky.

HBO GO využívá technologii Microsoft Silverlight, která nabízí funkce tzv. adaptivního streamingu a ochrany obsahu (DRM). Veškerý dostupný obsah je opatřen českým dabingem nebo titulky.


Technické parametry pro sledování nabídky HBO GO dle www.hbo.cz

Podporované operační systémy (OS):

Windows XP, Mac Leopard OSX (na platformě Intel) - je vyžadován Silverlight 5
(Linuxové distribuce nejsou podporovány.)
Současná verze:
2.7
Podporované internetové prohlížeče:
IE 7, IE 8, IE 9, Firefox (Windows, Mac), Chrome (Windows, Mac), Safari (Mac)

Minimální rozlišení: 1024x768
Procesor: Intel Core Duo

Doporučená rychlost připojení: 2 Mbit/sec


Upozornění: HBO poskytuje veškerý obsah ve vysoké kvalitě a vysokém rozlišení, pro kvalitní přehrávání obsahu proto doporučuje rychlejší procesor. V případě přehrávání v režimu celé obrazovky může aplikace využít výkon grafické karty a zajistit tak kvalitní uživatelský prožitek. V případě problémů při přehrávání v režimu okna proto doporučuje přepnout do režimu celé obrazovky.


Zařízení iOS
Minimální verze OS: iOS 5.1
Současná verze aplikace: 3.0.5

Testovaná zařízení: iPod Touch, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPhone 4s, iPad, iPad2, iPad3, iPad mini
Poznámka: Zařízení s upraveným OS - tzv. jailbreak - nejsou podporovány!

Poznámka k funkcni AirPlay®: Systém zobrazování titulků ve službe HBO GO není momentálně kompatibilní s funkcí AirPlay®. Titulky tak nebudou, při použití přenosu obrazu přes AirPlay®, správně zobrazeny.


Zařízení Android
Minimální verze OS: Android 2.1
Současná verze aplikace: 3.0.5

Minimální rozlišení: 320x480
Procesor: 800 MHz
Paměť: 256 MB
Poznámka: Upravované ROM nejsou testovány ani podporovány!

Testované mobilní telefony: Samsung - I9100 Galaxy S II (2.3.4), Samsung Galaxy S 3, (4.0.4), Samsung - I9000 Galaxy S (2.3.4 / 2.3.6), Samsung Galaxy Nexus (4.0.2), HTC – Desire (2.3.3), HTC - Rhyme (2.3.5), HTC - Chacha (hardware acclerated player is not supported, must be off), Sony - Ericsson Xperia Arc (2.3.4), Sony - Ericsson Xperia Ray (2.3.4), Sony - Ericsson Xperia Neo (2.3.4), Sony - Ericsson Live (2.3.4), LG - Optimus 3D P920 (2.2.2)

Testované tablety: Samsung - P1000 Galaxy Tab (2.2 – only HBO GO v2.5 supports this device), Samsung - Galaxy Tab 10.1 (3.2), Motorola - XOOM MZ601 (3.2), Vodafone SmartTab 10 (3.2), Acer - Iconia Tab A100 (3.2.1), Huawei MediaPad (3.2), Asus Eee Pad Transformer TF101

V případě, že na vašem Android 2.X zařízení máte s poslední verzí HBO GO problémy, prosím stahněte si zde starší verzi 2.7.6. Omlouváme se za komplikace, na nápravě se pracuje.


Zařízení Windows Phone 7
Paměť: 256 MB

Testované mobilní telefony: Samsung Omnia 7, LG E900, HTC Surround, Nokia Lumia 800

Doporučená rychlost připojení:
512 kb/s


Požadavky na zařízení LG Smart TV
OS: LG Connected TV

Aktuální verze: 3.0
Podporované modely: Od roku 2011 a novější


S využitím zdroje: HBO.cz, redakce satCentrum, 12. 11. 2013

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19598/nabidka-hbo-go-dostupna-i-abonentum-platformy-skylink/