Odpojování programů od systémů CryptoWorks!
Autor: M7/Skylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 22.11.2013
Provozovatel česko-slovenských satelitních platforem Skylink a CS Link, společnost M7 Group, informuje o odpojování programů od systémů CryptoWorks. Úspěšně pokračující proces plánovaného útlumu systému podmíněného přístupu CryptoWorks vstoupí dne 26. 11. 2013 do své závěrečné fáze postupného odpojování programů na dosud nevyměněných dekódovacích kartách.


• Na kartách, jejichž sériová čísla začínají čísly 0_197… dojde k odpojení všech českých televizních programů z balíčku Digital s výjimkou programů ČT1 a ČT2.

• Na kartách, jejichž sériová čísla začínají čísly 0_0002_85… a 0_343… dojde k odpojení programů Prima ZOOM, Prima LOVE, Smíchov, TELKA, FANDA, Doma, FOOOR a WAU.

Odpojování se bude týkat jen malého počtu zákazníků, kteří si přes opakovaná doporučení dosud nevyměnili svou starou dekódovací kartu, a nijak se nedotkne uživatelů placené nabídky.

Další kroky útlumu systému CryptoWorks budou pokračovat v následujících týdnech.

Uživatelům starých dekódovacích karet typu CryptoWorks proto doporučujeme vyměnit tyto karty za nové dekódovací karty Skylink Výměna M7. Tyto karty je možno zakoupit v prodejnách satelitní techniky za doporučenou maloobchodní cenu 349 Kč/13,90 EUR (včetně DPH).


M7 Group S.A., 22. 11. 2013

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19638/odpojovani-programu-od-systemu-cryptoworks/