Sky Atlantic (SD) z družice Astra 1M
Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 04.12.2013
V placené platformě Sky Deutschland zahájila vysílání nová stanice Sky Atlantic. Vysílá ve standardním rozlišení (SD) ze satelitu Astra 1M na orbitální pozici 19,2° východně - na bývalé pozici programu Disney Channel (SD).


Parametry pro příjem:

satelit: Astra 1M
orbitální pozice: 19,2° východně
transponder: č. 67
provider: Sky Deutschland
kmitočet: 11,758 GHz
polarizace: horizontální
Symbol Rate: 27500 kSymb/s
FEC: 3/4
kódovací systém: Betacrypt, Nagravision a NDS/Videoguard.


Stanice Sky Atlantic je součástí filmového paketu operátora placené televize Sky Deutschland. Šíření signálu programu Disney Channels v tzv. lineární placené televizi podle smlouvy skončilo dne 29. 11. 2013. Od 17. 1. 2014 se stane volně přijímatelnou (FTA) televizí.

Sky Atlantic – The Home of HBO/ Domov HBO – prezentuje vybrané pořady amerického prémiového kanálu HBO, např. seriály Rodina Sopránů (Sopranos), Odpočívej v pokoji (Six Feet Under), Špína Baltimoru (The Wire), The Newsroom, Viceprezident/Viceprezidentka (Veep), Bílá královna (The White Queen) a Město divů (Magic City). Všechny seriály jsou k dispozici v německém i v originálním anglickém znění.

Vybraný obsah lze získat na vyžádání v platformě Sky Anytime, Sky Go, na receiverech Sky+ HD nebo Sky Go na internetu, na iPadu, iPhone, iPod touch nebo na Xbox 360. Internet: www.sky.de


S využitím zdroje: Infosat.de, 3. 12. 2013, volně upraveno a doplněno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19689/sky-atlantic-sd-z-druzice-astra-1m/