Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 17:32:13   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Doplňující informace ke kartám diGITALlink

  Autor: Redakce , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 14.06.2006



Na domácí satelitní trh se tento měsíc dostává nová přístupová karta diGITALlink pro příjem digitálního paketu českých programů ze satelitu Astra 3A. Tuto kartu a jejího distributora a registrátora – společnosti GITAL s.r.o. jsme na našem webu přiblížili už na konci května v článku DiGITALlink – karty pro Czechlink od společnosti GITAL.


Tento víkend jsme v redakci testovali první sérii těchto karet (ještě bílé karty bez barevného potisku), a vyzkoušeli si on line registraci a aktivaci. Ta proběhla bez problémů. Více si o tom můžete přečíst v článku Testovali jsme kartu diGITALlink.


Po zveřejnění testu jsme dostali na redakční mail několik dotazů, přišly nám také doplňující informace přímo od distributora a registrátora, společnosti GITAL s.r.o., od paní Petry Veverkové:


Dovolujeme si Vám zaslat další vysvětlující informace k diGITALkartám. V reakcích a diskusních fórech jsme vyčetli, že se lidé zbytečně obávají velkých poplatků. Rádi bychom tedy uvedli na pravou míru tyto dohady a domněnky:

· Každou novou kartu je potřeba registrovat – registrace se provádí v současné době třemi způsoby: internetem (www.gital.cz), SMS zprávou a písemně zasláním poštou vyplněného formuláře na naši adresu

· Pokud si divák kdykoliv předplatí placený kanál (nyní CS FILM), je mu aktivována ČT (v budoucnu i TV Prima) (viz obrázek na konci článku)

· Zvyšovat 200 Kč registrační poplatek nehodláme

· Jakmile v nabídce přibude Prima TV, bude připojena na nové i stávající karty bezplatně



Tolik první reakce distributora a registrátora karet, je dobré, že společnost GITAL reaguje na dotazy a připomínky čtenářů. Máme slíbené i odpovědi na další dotazy, které nám zašlete do redakce anebo je napíšete v diskusích na webu satCentrum.


Protože je registrace a aktivace karet diGITALlink odlišná od stávajících karet pro Czechlink, přinášíme vám přehledný Návod k registraci a aktivaci dekódovací karty diGITALlink.

Pokud máte zájem, můžete si prostudovat Všeobecné podmínky používání dekódovací karty diGITALlink, také ve formátu PDF.

Dále přinášíme maloobchodní ceník karty, registračního poplatku a předplatného prémiového kanálu CS Film na období 1, 4 a 12 měsíců.

Všechny tyto soubory jsme také umístili do naší sekce TV download, odkud si je budete moci kdykoliv v budoucnu stáhnout a vytisknout.


Redakce satCentrum, 14.6.2006, 06:00 hod





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 9   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.06.2006 • Testovali jsme kartu diGITALlink [ 7 ]
09.06.2006 • Jak přijímat FILM BOX a NONSTOP KINO – I. [ 32 ]
27.03.2006 • Digitální vysílání : HD READY je nahrazeno novým logem HD TV [ 1 ]
15.03.2006 • Nejčastější dotazy k digitální televizní platformě Astra
09.03.2006 • SES ASTRA si vybrala kódovací systém Nagravision pro svou novou digitální televizní infrastrukturu [ 3 ]
07.03.2006 • Výměna technologie satelitního uplinku Czechlink - doplnění [ 3 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Freund mi to vzal "z huby"! ... 

16.06.2006 14:17 • sukesada
Freund mi to vzal "z huby"!
 
 
  Jsme pořád JE V ČESKU ! 

15.06.2006 17:53 • Freund
Naprostý souhlas,jak je možné kšeftovat se signálem VEŘEJNOPRÁVNÍ České Televize ?!!Takhle už lidi
remcají,že je karta stojí 2300,-Kč-mnohde i 2500,- až 3000,-Kč.Vím o čem píši,ani bych nespočítal,kolikrát jsem to na montáži,nebo přímo v obchodě vyslechnul.No a objeví se firma,která(nejspíše)se souhlasem ČT vybírá 200Kč za rok.To jsme opravdu taková banánová republika?Nevím,že by to takto někde fungovalo.PS:Lidim budu nadále doporučovat karty T-T(nebojte,za posledních zkušenostech jim také nemohu přijít na jméno),ale nestojím o to,každému KAŽDÝ rok oživovat kartu-Znám naše spotřebitele
 
 
  Komenski 

15.06.2006 06:45 • Luboš II
To jsme byli důsledně upozorňováni, že při MS ve fotbale se nesmí v hospodách pustit TV přenos bez poplatku. Podobnost čistě náhodná. Nebo to platí pouze pro někoho? Taky šíří cizí signál a ještě za to chtějí vybírat.
 
 
  my coment 

14.06.2006 23:39 • LUDEK
Lepší jak ředitelovy koláče sledovanosti
 
 
  Vzdyt se vsude pise ze se s pr ... 

14.06.2006 18:48 • faus
Vzdyt se vsude pise ze se s primou jedna a ze tam co nejdrive bude taktez GS. Jinak proc stresovat, karte jeste nejsou ani v obchodech a lide by tam uz chteli primu :) Vsak ono se to uz rozjede.
 
 
  To by bylo zcela legální, plat ... 

14.06.2006 18:18 • Komenski
To by bylo zcela legální, platit za satelitní distribuci TV Prima, jelikož ta nemá z koncesionářských poplatků ani korunu. Jenže ona tam není, jelikož se pan Petráš z nějakého záhadného důvodu s Primou nedomluvil. I zde vyvstává otázka, proč se redakce satcentra nepídí po důvodech,že Prima na Petrášových Gital kartách není?
 
 
  klička 

14.06.2006 18:02 • faust
Stakovou jak vsichni na ten poplatek nadavaji muzou udelat malou klicku tim, ze jen v papirech prepisou veticku na AKTIVACNI POPLATEK SE VZTAHUJE NA ROCNI POPLATEK ZA PRIMA TV(POPR: NEKDY MOZNA NOVA TV AJN) no a pak by nikdo nemusel brblat ze platime dvakrat za CT ale byly by jsme tam, kde na za zacatku :(
 
 
  Ani malůvka pro blbečky neospr ... 

14.06.2006 17:17 • Komenski
Ani malůvka pro blbečky neospravedlňuje protiprávní kšeft se signálem jednou zaplacené veřejnoprávní televize. Jaký je vlastně názor redakce satcentra na tento způsob českého parazitismu? Anebo koho chleba jíš, toho píseň zpívej? Proč se redakce nezeptá přímo České televize, jak to že umožňuje kšeftovat s jednou zaplaceným signálem veřejnoprávní televize? Ne, to není sci-fi, to je socialistické podnikámí, aneb kapitalismus v Česku po 16 letech pádu komunismu...Já se snad v hrobě obrátím!
 
 
  20000 zlodějů 

14.06.2006 12:59 • KOTAZ
Gital tady může svými "výhodnými" schématickými grafy oblbovat jak chce, ale skutečnost tím nezastře - budeš skásnutej každoročně dvousetkorunovým (prozatím) desátkem za něco, co má být zdarma - bez keců a bez omáček, naprosté většině lidí tohle zavání klasickou českou "národní" zlodějinou a já ač jsem nejprve jediné konkurenci T&T provolával vivat nevěda co se za tím vyklube jsem zklamanej jako ostatní. Samozřejmě zde nejde o těch 200 Kč/rok (prozatím), ale o ten princip; jednou už jsem koncesionář keš na dřevo, takže pokud si zakoupím kartu a i těch gitalovskejch 1000 Kč je neopodstatněně mnoho tak každoroční částka 200 Kč (prozatimně bezvalorizační) je zkrátka k nepochopení a tvrzení o provozních nákladech s tím spojených k smíchu a potvrzením pravdivosti jisté české povahy. Co se týká placených programů tam netřeba polemiky, ale celostátní kanály ČT přeci nemohou být takto nadvakrát zpoplatněny! Může tady vůbec vzniknout společnost, která by na základě dohody mezi ní a ČT dokázala prodávat občanům ČR karty na českou veřejnoprávní televizi pouze za symbolický poplatek + přiměřený zisk, anebo je to pouze české scifi?
 
 
Celkový počet komentářů: 9 / zobrazují se: 1 ... 9

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist