Doplňující informace ke kartám diGITALlink
Autor: Redakce , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 14.06.2006

Na domácí satelitní trh se tento měsíc dostává nová přístupová karta diGITALlink pro příjem digitálního paketu českých programů ze satelitu Astra 3A. Tuto kartu a jejího distributora a registrátora – společnosti GITAL s.r.o. jsme na našem webu přiblížili už na konci května v článku DiGITALlink – karty pro Czechlink od společnosti GITAL.


Tento víkend jsme v redakci testovali první sérii těchto karet (ještě bílé karty bez barevného potisku), a vyzkoušeli si on line registraci a aktivaci. Ta proběhla bez problémů. Více si o tom můžete přečíst v článku Testovali jsme kartu diGITALlink.


Po zveřejnění testu jsme dostali na redakční mail několik dotazů, přišly nám také doplňující informace přímo od distributora a registrátora, společnosti GITAL s.r.o., od paní Petry Veverkové:


Dovolujeme si Vám zaslat další vysvětlující informace k diGITALkartám. V reakcích a diskusních fórech jsme vyčetli, že se lidé zbytečně obávají velkých poplatků. Rádi bychom tedy uvedli na pravou míru tyto dohady a domněnky:

· Každou novou kartu je potřeba registrovat – registrace se provádí v současné době třemi způsoby: internetem (www.gital.cz), SMS zprávou a písemně zasláním poštou vyplněného formuláře na naši adresu

· Pokud si divák kdykoliv předplatí placený kanál (nyní CS FILM), je mu aktivována ČT (v budoucnu i TV Prima) (viz obrázek na konci článku)

· Zvyšovat 200 Kč registrační poplatek nehodláme

· Jakmile v nabídce přibude Prima TV, bude připojena na nové i stávající karty bezplatně



Tolik první reakce distributora a registrátora karet, je dobré, že společnost GITAL reaguje na dotazy a připomínky čtenářů. Máme slíbené i odpovědi na další dotazy, které nám zašlete do redakce anebo je napíšete v diskusích na webu satCentrum.


Protože je registrace a aktivace karet diGITALlink odlišná od stávajících karet pro Czechlink, přinášíme vám přehledný Návod k registraci a aktivaci dekódovací karty diGITALlink.

Pokud máte zájem, můžete si prostudovat Všeobecné podmínky používání dekódovací karty diGITALlink, také ve formátu PDF.

Dále přinášíme maloobchodní ceník karty, registračního poplatku a předplatného prémiového kanálu CS Film na období 1, 4 a 12 měsíců.

Všechny tyto soubory jsme také umístili do naší sekce TV download, odkud si je budete moci kdykoliv v budoucnu stáhnout a vytisknout.


Redakce satCentrum, 14.6.2006, 06:00 hod




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/1979/doplnujici-informace-ke-kartam-digitallink/