Zlatý oříšek oceňuje nadané děti
Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 01.01.2014

Talentovaným dětem, které vynikají v nejrůznějších oborech, patří už tradičně novoroční vysílání České televize. Záznam 15. ročníku předávání cen Zlatého oříšku mohou sledovat diváci ČT2 dnes, 1. ledna 2014 v 13:55. Režie Ján Novák.


Není důležité, jestli vynikají v hudebních oborech, sportu, technických dovednostech, chovatelství nebo třeba v tanci. Šanci získat prestižní cenu Zlatý oříšek mají všichni stejnou. V soutěži se letos sešly dvě stovky přihlášek z celé republiky, do brněnského finále v Divadle na Orlí porota vybrala třicet dívek a chlapců. Hlavních cen je deset. Kdo z finalistů je získá uvidí diváci České televize 1. ledna 2014. Každý z vítězů získá nejen originální sošku, ale také finanční odměnu, která jim pomůže při jejich dalším rozvoji.

Pořad moderuje Honza Adámek, kterého děti znají z pořadu České televize Záhady Toma Wizarda. Dále účinkují Yveta Blanarovičová, Monika Bagárová a další.

Více informací z natáčení na: http://www.ceskatelevize.cz/zpravodajstvi-brno/novinky-ze-studia/253837-zlaty-orisek-divakum-predstavi-mimoradne-detske-talenty/


Hana Orošová, tisková mluvčí TS Brno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19801/zlaty-orisek-ocenuje-nadane-deti/