Fishing&Hunting hlavním mediálním partnerem veletrhu For Fishing
Autor: IKO TV Central Europe , e-mail: info@filmplus.cz Přidané: 06.02.2014

Unikátní tematický kanál věnovaným příznivcům lovu, rybolovu a milovníkům přírody Fishing&Hunting se pro tento rok stal opět hlavním mediálním partnerem již 5. ročníku veletrhu novinek v rybářských technikách a vybaveních, For Fishing 2014.


Předchozí ročníky, které Fishing&Hunting mediálně podpořil, navštívilo expozice 122 vystavovatelů více než 40.000 návštěvníků. Pražský veletržní areál Letňany tento rok rozevře své brány všem příznivcům rybolovu ve dnech 6. 2. – 9. 2. 2014 a tematický kanál Fishing&Hunting bude opět u toho.

Návštěvníci veletrhu mohou navštívit výstavní expozici tematického kanálu Fishing&Hunting, v hale číslo 2 v sektoru 2B6. Hosty expozice, uvítá školený tým Fishing&Hunting, seznámí je s tímto unikátním kanálem a představí nové projekty i pořady pro tento rok spolu s výhledy do roků následujících. Pro návštěvníky expozice je připraven nejen bohatý doprovodný program, ale také tradiční milé překvapení.

F&H je tematický kanál pro nadšence rybolovu a lovu. S Fishing&Hunting kanálem navštívíte nejlepší světové rybářské a lovecké oblasti. Uvidíte speciální reportáže od proslulých rybářských a loveckých expertů. Ukážeme vám nejlepší a nejnovější loveckou a rybářskou výstroj a tipy jak jí nejlépe používat. Dostanete nejlepší rybářské a lovecké rady přímo od skutečných profesionálů. Naučíme vás milovat lov a rybolov! Všechny programy jsou v českém dabingu.


Jakub Zíka, PR IKO TV Central Europe

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/19955/fishing-hunting-hlavnim-medialnim-partnerem-veletrhu-for-fishing/