Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 10:14:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Eurosport vybral 10 sportovních hvězd budoucnosti

  Autor: Eurosport CZ , e-mail: info@eurosport.cz Přidané: 10.02.2014


Eurosport, lídr na trhu evropských poskytovatelů sportovního zpravodajství, sestavil seznam 10 sportovních hvězd budoucnosti, pro které by měl být rok 2014 průlomovým v jejich kariéře. Na seznamu je i trojice, která by mohla překvapit na právě probíhajících OH v Soči – norský lyžař Henrik Kristoffersen, německá biatlonistka Laura Dahlmeierová a německá skokanka na lyžích Gianina Ernstová, která je v 15 letech nejmladší sportovkyní OH.


Deset mladých sportovních nadějí vybrali experti Eurosportu pro Eurosport Now, novou publikaci vydanou u příležitosti letošního 25. výročí vysílání.

Henrik Kristoffersen (19), který v lednu ve Schladmingu vyhrál svůj první závod světového poháru v alpském lyžování, má podle lyžařského komentátora Eurosportu A. Pasteura potenciál stát se nejlepším slalomářem světa. Biatlonový komentátor T. Wiksten věří, že Laura Dahlmeierová (20) má temperament a střelecké schopnosti, které ji vynesou na vrchol ve stále populárnějších biatlonových závodech. Gianina Ernstová ohromila diváky i komentátory druhým místem při svém prosincovém debutu ve světovém poháru v Lillehammeru. Německý komentátor M. Rhode je přesvědčen, že dosáhne v roce 2014 ještě výše.


Na seznamu 10 sportovních hvězd budoucnosti jsou dále:

americký golfista Jordan Spieth, rumunská tenistka Simona Halepová, ruská plavkyně Daria Ustinovová, polský cyklista Michal Kwiatkowski, trojskokanka Ana Peleteirová ze Španělska, snookerový hráč Shane Castle z Anglie a brazilský fotbalista Neymar.

Ředitelka pro globální komunikaci Heather Bowlerová: „Je úžasné, že žádný z těchto velkých talentů se ještě nenarodil, když Eurosport začal vysílat v roce 1989. Mnozí z nich ještě nemají celosvětově známá jména, ale jejich průlomovým rokem by mohl být právě rok 2014. Eurosport bude sledovat jejich kariéru.“

Eurosport vysílá z OH živý magazín DAVAI SOCHI plný rozhovorů s osobnostmi her a analýz expertů. Diváci uvidí dva magazíny denně – obvykle ve 20:00 a 22:30. Aktuální informace, výsledky, rozhovory i názory expertů najdou sportovní fanoušci v rubrice „Sochi“ na Eurosport.com.


O SKUPINĚ EUROSPORT

V roce 2014 slaví Eurosport 25 let vysílání a vedoucího postavení v živém sportovním vysílání a digitálních inovací. Eurosport je lídr na trhu evropských poskytovatelů sportovního zpravodajství. Eurosport, panevropská jednička mezi televizními kanály, je vysílán ve 20 jazycích a pokrývá 133 milionů domácností v 54 zemích. Eurosport HD je kanál vysílající program Eurosportu ve vysokém rozlišení. Eurosport 2 vysílá do 69 milionů domácností v 18 jazycích v 51 zemích. Eurosport 2 HD byl spuštěn v srpnu 2009. Eurosport Asia-Pacific vysílá v 16 zemích regionu a svůj HD kanál spustil v září 2011.

Eurosportnews je sportovní zpravodajský kanál přenášený celosvětově. Eurosport.com, jednička na poli on-line sportovních portálů. 11 jazykových verzí včetně německé, španělské, italské a britské, které fungují ve spolupráci s Yahoo!, navštíví 23 milionů unikátních uživatelů měsíčně (comScore). Mobilní verze Eurosport.com funguje v 10 jazycích. Eurosport Player je internetový přehrávač Eurosportu, který nabízí na počítačích sportovních fanoušků živě i na vyžádání sportovní přenosy v 53 zemích. Mobilní verze je přístupná ve 40 zemí.


Petr Nejedlý, česká redakce Eurosportu, 10. 2. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/uvM1jB Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.02.2014 • Raketa Ariane vynesla družici ABS-2 na oběžnou dráhu
07.02.2014 • Tři družice Eutelsat pro nepřetržité olympijské vysílání
03.02.2014 • Satelit SES-8 připraven k provozu na orbitální pozici 95° východně
23.01.2014 • V Thajsku dochází k rušení vysílání ze satelitu mobilními rušičkami
22.01.2014 • Společnost SIS Live podepsala dlouhodobou smlouvu se skupinou SES
17.01.2014 • Eutelsat 9B se objeví na orbitu v roce 2015

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist