Topfun nabízí „Valentýnský balíček“ romantických filmů
Autor: Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 14.02.2014
Společnost Topfun Media a.s., provozovatel videopůjčovny Topfun, nabízí svým zákazníkům „Valentýnský balíček“ romantických filmů. Balíček, který obsahuje 20 vybraných filmů, mohou zákazníci získat za symbolickou cenu 99,- Kč, přičemž hodnota těchto filmů dosahuje bezmála 1000,-Kč. Tento speciální balíček bude k zakoupení nejen na svátek zamilovaných, ale Topfun jej bude nabízet po delší dobu.


„Lidé v Česku a na Slovensku si na tento importovaný svátek rychle zvykli a stává se stále populárnějším. Proto jsme i my chtěli nějakým způsobem přispět ke zpříjemnění tohoto svátečního dne a všem zamilovaným nabídnout valentýnskou ochutnávku našich filmů“, prohlásil Projektový manager společnosti Topfun Media, Jan Lakomý.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15. 6. 2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství s 9 IPTV partnery, mezi něž patří například společnosti Orange, Slovak Telekom, SmartComp a další. Též spolupracuje s webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a na Smart TV značek Samsung, LG, Philips, Panasonic, Sony, Gogen a Hyundai . Dále také na přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Zircon iHD a další.


Jan Lakomý, Topfun Media, 14. 2. 2014

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20002/topfun-nabizi-valentynsky-balicek-romantickych-filmu/