Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 22:59:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Pozvánka na veletrh AMPER 2014

  Autor: Terinvest , e-mail: chovancova@terinvest.com Přidané: 17.03.2014


Od 18. – 21. března 2014 proběhne na brněnském výstavišti 22. ročník mezinárodního veletrhu AMPER 2014. Elektrotechnickou událost roku pořádá tradiční společnost Terinvest. O pozornost návštěvníků veletrhu bude bojovat 630 vystavovatelů z 20 zemí světa. Návštěvníci se mohou těšit na poslední inovace z vysoce specializovaných oborů elektrotechniky, elektroenergetiky, automatizace a optoniky, tak i širšímu publiku srozumitelných disciplín elektromobility, ICT, osvětlení a zabezpečovací techniky.


Bohatý bude i doprovodný program v podobě seminářů, diskusí a soutěže ZLATÝ AMPER 2014, při níž budou oceněny nejpřínosnější exponáty veletrhu. Díky projektu Kontakt Kontrakt poslouží AMPER 2014 jako platforma pro navázání nových obchodních kontaktů, zatímco iniciativa JobFair potěší absolventy středních i vysokých škol technického zaměření, kteří usilují o uplatnění v tomto odvětví.

Veletrh AMPER, na nějž se soustředí pozornost tisíců odborníků a potenciálních obchodních partnerů, je skvělou příležitostí ukázat se v tom nejlepším světle již před samotným zahájením veletrhu. „Oficiální webové stránky veletrhu nejsou již pouze prostředkem pro sdělení termínu konání akce, ale novým komunikačním médiem v oboru elektrotechniky“, říká Ing. Šviga, ředitel veletrhu AMPER. Na webu www.amper.cz mají vystavovatelé a odborní partneři nově k dispozici možnost publikovat své technické a firemní novinky, které jsou provázány s detailem jejich zápisu v online katalogu a lákat tak k návštěvě právě své expozice. Návštěvníci mohou využít novou funkci katalogu pro sjednání schůzky.

V průběhu veletrhu pak bude na stránkách www.amper.cz spuštěno živé vysílání z veletrhu, přenášející reportáže a aktuality přímo z místa dění. Vysílání z tzv. AMPER FÓRA, umístěného v hale P, zajišťuje redakce portálu Elektrika.tv ve spolupráci s šéfredaktory renomovaných odborných časopisů. Efekt samotného veletrhu tak pøesahuje hranice výstavištì i termín jeho konání.

630 vystavovatelů, přihlášených do letošního ročníku veletrhu, je oborově rozmístěno ve třech halách brněnského výstaviště. V největší z nich, v hale P, se bude prezentovat 264 společností z oborů elektroenergetika, vodiče a kabely, elektroinstalační technika a inteligentní elektroinstalace, pohony a výkonová elektronika, osvětlovací technika a nářadí. V hale P se nachází Taiwanský pavilon, kde se představí 9 společností. Asijský kontinent zde budou reprezentovat také společnosti z Číny a Indie s technologiemi pro rozvod elektrické energie, elektroinstalaci a osvětlení. „Hala P o celkové rozloze
15.000 m2 je obsazena do posledního místa, což potvrzuje vzrůstající zájem o prezentaci společností z oborů, zastoupených v této hale“,
říká Kurdiovský, hlavní manažer veletrhu.

V hale F jsou umístěny obory elektronické součástky a moduly, optická a fotonická technika a výrobní zařízení a komponenty pro elektroprůmysl, s nárůstem počtu vystavovatelů i výstavní plochy 7% oproti minulému roku. „Všechny zmiňované obory mají dobrý růstový potenciál a i nadále se budou řadit mezi tradiční obory veletrhu AMPER“, konstatuje Hamrozi, manažer veletrhu.

Hala V reprezentuje společnosti spadající do jednoho z nejsilnějších oborů veletrhu – automatizace. V hojném počtu zde bude zastoupená technika pro automatizaci, řízení a regulaci. Vedle velkých dodavatelů komplexních systémù a služeb se na veletrhu představí také společnosti vyrábějící a dodávající komponenty pro průmyslovou automatizaci. Speciální sekce bude věnována firmám z oblasti zabezpečovací techniky.

Silnou pozici opět potvrdil i obor měřicí a zkušební techniky, ve kterém se bude prezentovat přes 40 vystavujících firem. Nově je v hale V sektor informační a komunikační technologie se zajímavým doprovodným programem, např. seminářem “Podpora rozvoje ICT průmyslu na období 2014 +“, který organizuje Czech ICT Alliance, CzechInvest a Česká kosmická kancelář.


VELETRH AMPER V ČÍSLECH

• 630 vystavovatelů z 20 zemí světa (156 ze zahraničí - Slovensko 48, Německo 26, Polsko 18, Rakousko 17, Švýcarsko 10, atd.)

• 14 300 m2 čisté výstavní plochy v hale P, V a F

• 37 exponátů z 33 vystavujících společností je přihlášeno do soutěže o nejpřínosnější exponát veletrhu - Zlatý AMPER

• 51 seminářů na 205 odborných témat se uskuteční v rámci doprovodného programu za účasti největších kapacit z univerzit a firem

• 32 hodin živého vysílání z veletrhu bude přenášet redakce Elektrika.tv z mediální scény - AMPER FÓRUM

• Odhad návštěvnosti 40 000 odborníků z ČR, Slovenska a dalších zemí

Další informace najdete na webu www.amper.cz.


Zdroj: Bc. Kateřina Chovancová - Terinvest, zkráceno redakcí satCentrum, 17. 3. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/UZKrtP Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.03.2014 • Nova představí v neděli 23. března nové multifunkční studio
14.03.2014 • TV Nova představí moderní zpravodajské a publicistické studio
13.03.2014 • IVIO – první on-line kino s unikátní filmovou knihovnou zdarma od 13. března v České republice!
13.03.2014 • 15. výroční konference ČAEK 2014: Velký zájem o problematiku nezákonného šíření chráněného obsahu televizního vysílání
06.03.2014 • Slovak Telekomu sa darilo v roku 2013 aj v segmente digitálnej televízie: nárast počtu zákazníkov Magio TV a úspešná akvizícia DIGI Slovakia
03.03.2014 • Nova v únoru oslavila 20 let, spustila NOVA Plus a úspěšně odvysílala Zimní olympijské hry

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist