Značka Telekom získala ocenenie Slovak Superbrands a Business Superbrands
Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 28.03.2014


Komisia expertov Brand Council programu Slovak Superbrands udelila značke Telekom cenu Slovak Superbrands Award 2014 a Slovak Business Superbrands Award 2014.


O udelení Superbrands Award rozhoduje expertná skupina Brand Council na základe verejného prieskumu, zrealizovaného renomovanou agentúrou GfK. Členmi Brand Councilu sú uznávaní odborníci z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy.

„Toto ocenenie nás mimoriadne teší, zároveň je však pre nás záväzkom. Zaradili sme sa do skupiny elitných spoločností, ktoré môžu slúžiť ako príklad úspešného rozvoja a dynamického vylepšovania imidžu značky. Veríme, že táto cena je pre našich zákazníkov a partnerov potvrdením kvality a povzbudením pri ich rozhodnutiach,“ povedala v tejto súvislosti Drahomíra Juríková, šéfka marketingovej komunikácie spoločnosti Slovak Telekom.

Medzinárodný program Superbrands vznikol pred 19 rokmi vo Veľkej Británii. Odvtedy získal celosvetové uznanie a dnes je cena Superbrands Award uznávaná ako špeciálne ocenenie v 90 krajinách na piatich kontinentoch.


Martin Vidan, Slovak Telekom, hovorca pre korporátne záležitosti

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20181/znacka-telekom-ziskala-ocenenie-slovak-superbrands-a-business-superbrands/