Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 13:23:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Na slovíčko se zákaznickým centrem aneb freeSAT vyhodnocuje zákaznickou podporu v roce 2013

  Autor: UPC DTH S.à r.l/CHILLICOM , e-mail: info@chillicom.cz Přidané: 02.04.2014


Společnost UPC DTH S.à r.l., jež pod značkou freeSAT poskytuje služby satelitní televize v České republice a na Slovensku, dlouhodobě klade důraz na komunikaci se svými zákazníky. Z tohoto důvodu na území ČR a SR již tři roky spolupracuje se společností Competence Call Center (CCC), která je jedním z nejvýznamnějších provozovatelů call center v Evropě.


FreeSAT zjistil, že je to právě zákaznická podpora, která v dnešním silně konkurenčním prostředí představuje jeden z rozhodujících faktorů při výběru poskytovatelů služeb satelitní televize. Pojďte se společně s námi podívat, jakých výsledků dosáhla spolupráce mezi společnostmi freeSAT a CCC v roce 2013 a čím si získala nejednoho spokojeného a loajálního zákazníka.


Řekněte sbohem neúnosnému čekání

Všichni se určitě shodneme, že od poslouchání hudby jsou tu rádia a MP3 přehrávače, ne linky zákaznických podpor. Toho jsou si dobře vědomi i v zákaznickém centru freeSATu. V České republice se v něm v roce 2013 podařilo do 30 vteřin od zavolání přijmout 81,4 % hovorů. Situace na Slovensku byla ještě o něco příznivější. Do půl minuty tam operátoři za minulý rok přijali 87,7 % všech hovorů. Cílová hodnota úrovně této služby přitom byla v obou zemích nastavena na 80 %. Celkově se v uplynulém roce operátorovi dovolalo 96,76 % volajících z ČR a 97,83 % volajících ze Slovenska.

Za těmito výsledky stojí početný tým zákaznického centra, který tvoří celkově 132 pracovníků (dvě třetiny z nich přitom připadají na ČR a třetina zaměstnanců se věnuje slovenskému trhu). Každý ze zaměstnanců odbaví denně kolem 100 hovorů s průměrnou délkou 3 minuty, ve zbylém čase vyřizují e-mailovou komunikaci a agendu související s požadavky zákazníků.


Zákaznické centrum freeSAT se představuje

Operátoři českého zákaznického centra jsou připraveni vám pomoci jak v češtině, tak ve slovenštině a angličtině. Slovenský tým hovoří slovensky, maďarsky a anglicky. Aby mohl být požadavek volajících co nejlépe zpracován, měli by si před započetím hovoru s centrem připravit své zákaznické číslo, které naleznou ve svém vyúčtování.

Zákaznickou podporu společnosti freeSAT můžete kontaktovat nejen po telefonu, ale také bezplatně přes Skype, prostřednictvím webového formuláře, hlasového automatu nebo vznesením požadavku na zpětné zavolání.

Na sociální síti Facebook je pro zákazníky připravena aplikace s diskuzním fórem, která slouží nejen pro přímou interakci se zákaznickým centrem, ale také pro přístup k dalším kontaktním údajům či užitečným informacím o programové nabídce.

Zákaznické centrum freeSATu je v České republice i na Slovensku dostupné 365 dní v roce. Ve všední dny vám jeho operátoři pomohou vždy od 8:00 do 22:00 hod., o víkendech a svátcích pak od 10:00 do 22:00 hod.. Samoobslužný systém, který poskytuje informace o vyúčtování služeb, je v provozu nonstop.


O společnosti UPC DTH S.à r.l.

Společnost UPC DTH S.à r.l. se sídlem v Lucembursku, evropském centru satelitních služeb, poskytuje služby satelitní televize v Maďarsku, České republice i na Slovensku a navíc řídí služby satelitní televize poskytovatele v Rumunsku. Její služba direct to home (DTH), známá pod názvem UPC Direct na maďarském trhu, freeSAT v České republice a na Slovensku a Focus Sat v Rumunsku, se může pochlubit počtem více než 731 000 zákazníků (k červnu 2013). UPC DTH S.à r.l. nabízí svým zákazníkům širokou nabídku televizních kanálů s kvalitním obsahem, špičkový zákaznický servis a vysokou kvalitu signálu vyznačující se čistým HD obrazem. UPC DTH S.à r.l. je dceřinou společností Liberty Global, Inc.


O společnosti Liberty Global

Společnost Liberty Global je největším mezinárodním kabelovým operátorem, který působí ve 14 zemích. Své služby poskytuje prostřednictvím sítí a inovativních technologických platforem budoucí generace, které spojují 24,5 miliónu zákazníků odebírajících 47,5 miliónu produktů televize, širokopásmového internetu a telefonních služeb (k červnu 2013). Pod Liberty Global patří spotřebitelské značky Virgin Media, UPC, Unitymedia, KabelBW, Telenet a VTR. Součástí Liberty Global je i obsahová divize Chellomedia, divize komerčních služeb UPC Liberty Global Business Services a investiční fond Liberty Global Ventures.


David Rippl, CHILLICOM, s. r. o.


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/PvzVol Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.04.2014 • Milníky digitální televize 2014
26.03.2014 • Pozvánka na Milníky digitální televize 2014
18.03.2014 • Nova představí v neděli 23. března nové multifunkční studio
17.03.2014 • Pozvánka na veletrh AMPER 2014
14.03.2014 • TV Nova představí moderní zpravodajské a publicistické studio
13.03.2014 • IVIO – první on-line kino s unikátní filmovou knihovnou zdarma od 13. března v České republice!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist