Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 16:35:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Společnost Chello Central Europe jmenovala Evžena Chlandu novým Country Managerem pro Českou republiku a Slovensko

  Autor: Chello Central Europe , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 22.04.2014


Společnost Chello Central Europe dnes oznámila jmenování Evžena Chlandy do pozice Country Managera pro Českou republiku a Slovensko. Chlanda bude od 1. června 2014 zodpovědný za řízení všech činností CCE, rozvoj obchodních příležitostí a zvýšení profitability v tomto regionu. Společnost CCE v Česká republice a na Slovensku provozuje 11 tematických televizních stanic s celkovým zásahem okolo 8,5 milionu domácností.


Evžen Chlanda přichází ze společnosti Telefónica, kde působil 8 let. V letech 2010-2012 zde zastával pozici Director of Product and services, kdy měl na starosti řízení produktového portfolia O2 , od roku 2013 pak v Telefónice působil na pozici Director of Demand management. Do Telefóniky přišel Evžen Chlanda ze společnosti UPC Česká republika , kde byl z pozice ředitele zodpovědný za řízení a veškeré operace týkající se služby UPC Direct.

"Jmenování Evžena Chlandy Country Managerem pro Českou republiku a Slovensko nám umožní využít jeho prokazatelných odborných kvalit a dlouhodobých zkušeností v segmentu placené televize a telekomunikací," uvedl Levente Málnay, generální ředitel společnosti Chello Central Europe. Chlanda bude sídlit v pražské kanceláři CCE a bude přímo zodpovědný řediteli Affiliate Sales, kterým je Balázs Hajós.

Evžen Chlanda tak nahradí stávajícího Country Managera Aleše Fabíka, který ze společnosti odchází k 30. červnu 2014. Fabík nastoupil do CCE jako Country Manager v roce 2008 a před tím mimo jiné působil v HBO, kde zastával pozici programového ředitele pro Českou republiku a Slovensko. Fabík se v Chello Central Europe podílel zejména na zavádění a distribuci dětské televizní stanice Minimax a zásadně přispěl k úspěchu této stanice, která se postupně stala jednou z vedoucích značek ve střední a východní Evropě. Aleš Fabík odvedl skvělou práci při budování obchodního týmu a při dosahování všech prodejních cílů v daném regionu. Společnost CCE děkuje Alešovi za vše co pro ni vykonal a za jeho přinos při budování důvěryhodných vztahů se všemi obchodními partnery.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy.
Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2 HD, SportM, Minimax a Megamax (pro děti), Spektrum HD (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a MGM (filmy). Vedle tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Spolu s tím Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. CBS Drama, CBS Reality, Fine Living, JimJam, Extreme Sports Channel, History, ShortsTV HD, Trace TV, Outdoor, Food HD, Ginx nebo Bloomberg.


Václav Mozer, Senior Marketing & PR Manager, Chello Central Europe, 22. 4. 2014


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/HZ6wbD Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.04.2014 • Plánovaná odstávka zákaznických systémů Skylink a CS Link
10.04.2014 • 15. výroční konference ČAEK: Budoucnost soukromí na Internetu
10.04.2014 • Filmový kanál Film+ opět generálním partnerem festivalu Dny evropského filmu
02.04.2014 • Na slovíčko se zákaznickým centrem aneb freeSAT vyhodnocuje zákaznickou podporu v roce 2013
02.04.2014 • Milníky digitální televize 2014
26.03.2014 • Pozvánka na Milníky digitální televize 2014

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist