Ondřej Vácha novým PR managerem v Chello Central Europe
Autor: Chello Central Europe , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 25.04.2014
Na pozici PR managera společnosti Chello Central Europe, která se zabývá distribucí tematických televizních stanic, nastoupil Ondřej Vácha. Ondřej, jenž nahrazuje Jakuba Švestku, má bohaté zkušenosti z PR a marketingu ve vydavatelstvích Mladá fronta nebo MAFRA, kde působil jako marketing a media manager.


Jeho poslední aktivitou byla práce Ředitele marketingu pro společnost Crazy Tomato, jenž se zabývá mobilním marketingem a developmentem aplikací.

Zde měl na starosti kompletní komunikaci a propagaci společnosti, plus marketingové aktivity podporující nábor nových klientů. Vácha má zkušenosti jak z oblasti B2B tak i B2C, napříč celým marketingem a PR. Do Chello Central Europe nastoupil v druhé polovině měsíce dubna.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2 HD, SportM, Minimax a Megamax (pro děti), Spektrum HD (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a MGM (filmy). Vedle tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Spolu s tím Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. CBS Drama, CBS Reality, Fine Living, JimJam, Extreme Sports Channel, History, ShortsTV HD, Trace TV, Outdoor, Food HD, Ginx nebo Bloomberg.


Václav Mozer, Senior Marketing & PR Manager, Chello Central Europe, 25. 4. 2014

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/20294/ondrej-vacha-novym-pr-managerem-v-chello-central-europe/