Registrace karet diGITALlink bez omezení
Autor: Redakce , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 11.08.2006

Do redakce satCentrum jsme obdrželi od obchodního oddělení společnosti GITAL, s.r.o., distributora a administrátora přístupových karet pro individuální příjem digitálního paketu českých televizí Czechlink informaci o nové službě - registraci karty diGITALlink bez časového omezení.


Společnost GITAL vyhodnocovala podněty a přání, které dostala od startu služby v červnu letošního roku, a v nich byl poměrně vysoký počet zájemců o registraci karty na časově neomezenou dobu. Ve snaze vyjít vstříc přáním a požadavkům zákazníků, zavádí od pátku 11.8.2006 novou službu – registraci karty diGITALlink bez časového omezení.

Karta se registruje stejným způsobem jako při roční registraci, pro registraci bez omezení použijte kód z 1000,-Kč diGITALkuponu. Po takto provedené registraci karta umožní příjem kódovaných programů ČT1, ČT2, ČT4 sport a Prima TV bez časového omezení.

Původní způsob registrace karty na období 12-ti měsíců pomocí 200,-Kč kuponu zůstává funkční a nezměněn.

Divák má nyní na výběr ze dvou způsobů registrace karty: 1000,- Kč kupon lze nyní použít pro dvě služby: registraci karty bez časového omezení a aktivaci CS FILMu na 12 měsíců.

Karty, které jsou v současné době nakoupeny, je možno bez problémů použít na oba dva způsoby registrace v kombinaci s příslušným diGITALkuponem.


Závěrem ještě doplníme, že přístupové karty diGITALlink jsou určené k dekódování programů v paketu Czechlink na Astře 3A, pozice 23,5 st. východně, frq. 12,525 V, SR 27500, FEC 3/4 - programů veřejnoprávní televize ČT1, ČT2 a ČT4 Sport, soukromé televize Prima TV a prémiového filmového kanálu CS Film.

Pokud máte zájem, můžete si prostudovat kompletní Všeobecné podmínky používání dekódovací karty diGITALlink ve formátu PDF. Tento soubor doplňuje přehledný Návod k registraci a aktivaci dekódovací karty diGITALlink. Soubory jsme umístili do naší sekce TV download, odkud si je budete moci kdykoliv v budoucnu stáhnout a vytisknout.


Obchodní oddělení GITAL, s.r.o. a redakce satCentrum, 10.8.2006





 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2031/registrace-karet-digitallink-bez-omezeni/